Igrači Željezničara večeras su poslali čudesnu poruku navijačima
Foto - FK Željezničar

Bez podrške na tribinama, ali...

Igrači Željezničara večeras su poslali čudesnu poruku navijačima

Midhat Šljivak

Željezničar je pobjedom protiv bjeloruskog Dinama iz Minska od 2:1 prošao u 2. pretkolo Konferencijske lige. Odličan meč odigrali su Plavi s Grbavice, a nakon meča su poslali fenomenalnu poruku navijačima koji nisu bili prisutni u Azerbejdžanu, gdje se igrala ova utakmica.

Željezničar je sjajnom igrom savladao kao gost u Bakuu bjeloruski Dinamo iz Minska s 2:1, te je zakazao meč s predstavnikom Azerbejdžana Neftchijem u drugom pretkolu.

U ovom meču publika po naredbi UEFA nije bila dozvoljena iz jasnih razloga i situacije s Bjelorusijom, ali definitivno su izabranici Nermina Bašića igrali kao da je na tribinama 20.000 vjernih navijača.

Plavi s Grbavice nakon utakmice nisu zaboravili svoje navijače. Poslali su jasnu poruku svima kojima je Željo i plava boja u srcu.

"Grizli smo kao da ste prisutni", poruka je igrača i stručnog štaba FK Željezničar iz Bakua.

Oglasi

"Grizli smo kao da ste prisutni!" 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Thursday, July 20, 2023

Željezničar se ranim jutarnjim letom vraća u Bosnu i Hercegovinu i slijede pripreme za Neftchi koji će naredne sedmice gostovati na Grbavici.

Trener Nermin Bašić pripreme za ovaj duel počinje već u avionu za glavni grad Bosne i Hercegovine.

"Mi se već u avionu pripremamo za novog protivnika. Drago nam je što smo navijačima poklonili još jednu evropsku utakmicu", rekao je Bašić i dodao je:

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Imamo već informacija o protivnicima, radili smo određene analize. Imamo dosta informacija. Želimo da uživamo, nemamo nikakav imperativ".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mowzilla
Tako je, nastaviti u takvom tempu i mozemo dobiti daleko jace ekipe od nefcija ⚽
4 0
mido1921
Ko nam dolazi poslije Nečija?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi