50

Komentari (50)

Fele
Ovo odma pred transfer Edina se stalo u red. Previše novca i emocija, teško je biti realan u ovome svemu.
pjanke.sa
Kakav transfer Edina 65k eur ce dobiti ne mogu platiti vodu. Ova cifra pisala jucer na ss.ba
Fele
Za Erica dug mi nije poznat, ova druga dvojica skupa 20.000KM
Nije.bitno
Jedan i jedini krivac uprava, pogledas dugovanja poreznoj, 8 plata kasnjenja igracima, dugovanja ostalim. Pa se postavi pitanje ko vam vodi zelju. A normalno ako stoji ugovorom da ce svako potrazivat svoje, pa niko nece da radi ili igra djabe
DadiG
Dva pitanja: 1. Koliko para duguju? 2. Kako Radnik ima 5 dana za isplatu a Željo 15?
Krosteutegurovic
Odgovor na pitanje br.2. Ta odluka za Radnik nije donešena na istoj sjednici kao za Želju nego na prošloj i fino ti to piše u tekstu gore.
MethodMan
Cuj Almir Memic **** sve svoje uhljeb imo bogovsku platu, a pojma nema realno sramota je sto je klub doso u tu situaciju dva svakog zove na mjestu trenera
Koba84
Karma je *****. Rugali ste se Celiku al opet vam zelim svu srecu i abd da se rijesite lopova u i oko kluba abd. Nedajte Zelju. Dignite dupe i otjerat gamad ili ce te zavrsit u kantonalnoj. Sjetite se kako su Celik s****li nije bilo davno
CeZenicaLik
Ne zelim Zelji ono sto se desilo mom Celiku ali se nerado sjetim suspenzije Celika par sati pred utakmicu sa istim Zeljom i tri izgubljena boda.Jel to pravda koja uvijek stize?
Koba84
Jest brate. Al nema veze nije nas Zeljo i igraci suspendovali nego savez. Znali su oni da je tada Zeljo bec izgubio tekmu ako Celik istrci na turen. Al nema veze. Netreba se drugom rugat bruda. ****s ligu bez Robijasa, Manijaka, Red Army, Funkar, HZ
Koba84
Sanin_Mostar
Moze ovo 4R rijesiti bez problema i da se bore skupa protiv ovih ljigavaca i mafijasa,a na terenu nek bolji pobijedi.
dinass
Ne volim ga al sta je Vico ovdje kriv,seljacine koje su se vucarale po vasem klubu pa cak nekad bile stavljene i za trenere dok su se gasili pozari sada hoce svoju lovu koju nisu zaradili sigurno jer su nesposobni al neko ih je postavio da preko njih kroji sastav.Samo tteba dobro pamtit koga zoves legendom kluba.Isto se desilo Celiku pojavili se ljudi sa ugovorima koji amsu igrali 5min ukupno u sezoni ili nisu nikako ni igrali i sve im se moralo platiti a to su naravno popolovili sa bandom koja je potpisivala takve ugovore da bi pljackala klub.Nadam.se da se sad to sve Sipa fino precesljat i pohapsiti.
Plavi21
****o ****o.ba Imal kod Pitara problema ? Ili pišete plaćene članke Sabirne ???
Bordobjeli
Svejedno ispast cete svakako.. Jer odavno ste 2 liga..
pjanke.sa
Kako vi debili iz Zelje razmisljate. Neka nas ali kako drugi. Pocistite ispred svog praga!!!
WOLF20
Memic i Serbo ne bi mogli biti treneri u kantonalnoj ligi
Amcho1
Pitar sam, ali iskreno govoreci za klubove iz Federacije,pored svih ostalih mi smo sebi najveci neprijatelji. Prije cemo mi sami sebe pokopati nego sto ce to uraditi iko drugi. Sve kofol, legende, prijatelji, odanici, a u sustini samo im lova curi iz ociju. Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
zgembo.popuslic
Kakva nesposobna uprava majko mila, skim su oni ugovore potpisivali i kome su davali pare to je za nepovjerovat. Ko se sve danas zove strucnjakom, trenerom, golmanom, igracem i sto je najgore uzimaju dobru lovu za to tj. neko im daje dobre ugovore. A ima malo i Vicinog uticaja jer je vidio da se ragoropadio ovaj 4R pa pozivaju i Posusje na bojkot tako da je Vico odma naredio ovim svojim komisijama da udare tamo gdje najvise boli a to je po djepu.
Nikoizniceg
Željezničar iznad svega!
user1574859714
Eto vam Memic "vojnik" kluba pa ga birali za trenera
zgembo.popuslic
Nema vise vojnika klubova, davno izumrla kategorija, ko god tako prica znaj da laze, od igraca do trenera i uprave, svi su tu radi para, niko nije iz ljubavi. Ne kazem da treba djaba radit al bar ovi iz uprave mogu svesti svoje plate na minimum jer ih vecina ima ili radi u dobrim firmama. A ovi "vojnici" mogli bi sacekat neka bolja vremena za naplatu al kao sto rekoh to je davno izumrla kategorija.
gogs
Dabogda pomrli od gladi sva trojica, nemali za kifle, klosari mrtvi, hocete svoj nerad da naplatite
dinass
Ismijavali Celik kad im se ovo desavalo a karma je kuja momci
Geneve
Zeljo nije seljacka niti nebitna ekipa poput Celika, izgurace oni ovo.
Celicni45
Nije, još ste jadniji od Čelika, niste ni svjesni zahvaljujuci politici koja je u sportu jos ste u prvom rangu.Više ste dužni nego Čelik samo poreznoj hem ste dužni bolan Čeliku za Vrhovca pa im plaćate na 180 rata.Bolje se poklopit ušima.
CASIO
Pa dobro vi niste seljacki, ali ste lopovski klub sto je kudi kamo gore. Pare na sunce isplatite ljude!!
Velez.Red
Zabranit klosarima da spominju Zelju. Imali smo mi takih puno. Al isplatili klosare i zabranili blizu Veleza. A mogli svi nesto radit. Jbg sada se kaju al jbg. Klosari sto dalje nema tu ljubavi samo interes
Brazuka
Memic i serbo su najveći klošari . Zabraniti im prilaz stadionu. Klošari koga ste vi vodili, da nije želje majku vam ****m
blukalr
I moj Zeljkane kad izronis iz ovog pepela nikad ne dovodi nekog osima,serbu i ekipu. Vise bole memic i serbo nego 100 erica.
Zenicanin
Druze nisi u pravu, sve dok se tako razmislja nema od kluba nista. Tako smo i mi razmisljali, u fazonu VIDI OVAJ ZENICKO DIJETE A TRAZI PARE STO JE IGRAO, pa fakat da ce trazit a upravu koja nije u stanju vodit klub natjerat u 3pm.
ghast0
Nije da nije fer, ali ako 1 pada onda kreni po svim.
Arnel925
Dobija uskoro Čelik konkurenciju u kantonalnoj
velezovac
Čelik ne igra više kantonalnu a i da igra ne bi igrao sa Željom,jer je drugi kanton,tako da nikako ne mogu biti konkurenti ?
Geneve
Pasice jedna od najtrofejnijih ekipa u drzavi ne moze dozivjeti sudbinu poput tvog nebitnog kluba.
Arnel925
@velezovac ej ****ga, kakva šteta za zelju da moraju igrati sami na selu.
dinass
Ma pusti ovog samo provocira,vise ni on ne zna po kome bi udario.
dinass
Koji si ti majmun i to na kvadrat,pravi Zeljin navijac nikad se nebi radovao nevolji Celika a isto tako ni Celikov,ono sto sam napisao za karmu je zbog vas par.majmuna tkz navijaca Zelje koji su likovali kad je Celik suspendovan jer misle da je bolje gostovat Krupi i u Stanisicima gdje i mogu mozda uzet koji bod nego u Zenici na pravom stadionu sa pravim navijacima na drugoj strani gdje je uzet bod vrlo tesko.Pa kad volis klosaru gostuj u Krupi,Kaknju i drugim malim mjestima bez namjere da ikog uvrijedim od njih.
Celicni45
Mozemo brate u 2. Federalnoj grupa Centar, al do tad cemo mi u Premier ligi biti.Mi smo pogledali istini u oči i mi se borimo za nas klub djelima za razliku od njih, gdje govore samo željo je velik klub, ali od toga se ne zivi.I Celik je jedini klub u regionu kojeg vode navijaci i uspjesno vraca dugovanja cak najefikasnije.Ne bi volio da zeljo dozivi istu sudbinu kao celik ali nece se moci patiti ovako.Sretno u četvrtak
borobetmen
Koga boli ***** za zeljeznicarom
Kapak
Mene. Navijam za Velez, ali eto mene. Valjda nadju snage da isplate ove i da im Vico ne puse za vratom. Da ih izbaci i ubaci Hercegovac iz Bilece.
Malmi_Suomi
Ne nasjedati na Vicinog BOTA @borobetmen i njegove provokacije.
Ajjjjj Norac Ajjj Ponorac-:)))
Adnan tz
Posle amawa pustoš ostaje Zeljo zreo da ide putem čelika Jedino ako kane sta od dzeke
Tarik_
Dosle pare od Dzeke da to pokriju taman
bk123
nema para od Džeke ako ostane u Italiji
scholsey
E čuj i Šerbo ih tužio...
Asam85
Ovim dilajlama dati novac?! Zabraniti im da pogledaju plavu boju, stoka nesposobna!
Ajax11
Sredi ce to Vico za 3 boda svom Borcu
Kapak
Nije vico kao mi. Radije ce ih izbaciti iz lige uz pomoc supaka iz FBiH. A ubaciti kakve levate
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti