16

Komentari (16)

Asam85
Mnogi klubovi bi u ovakvom stanju, da nekažem nešto drugo, igrali sa Čelikom u rangu, ali mi smo opet dore. Šta bi tek radili da se prodamo kakvoj sili sa istoka.
Miky007
Mic po mic, sve nesta na jedevite muke i kroz iglene usi, a ljudi 4 boda samo iza sampiona.. Ide derbi, slucajno neki los dan po sampiona i eto ti belaja sve se zakuha.. A nadati se da nece, i da ce ovaj realno skromni sastav sa Grbavice biti potopljen na Kosevu!! :) Sportski pozdrav za komsije sa druge strane Miljacke!
Kasikara
Nije Želji slučajno nametnut ovaj raspored ,uključite lampice malo...Sad je sve na igračima da ovo izguraju do kraja.
milivoje
Naravno da nije,kriminalci
krndija26
Grande Željo!
Harcos
Dobra utakmica. Mislim da je X najrealnije. Slažem se sa Amarom da je Želji sa ovim prolongiranjem napravljen haps raspored. Zrinjski, Radnik, Sarajevo, Borac pa tek onda malo predaha. To će puno koštati ekipu na tabeli.
krndija26
velika tri boda! ;)
MehoS
MehoS
Bravo Željo. Samo naprijed.
Hakkinen
Skoro duplo bodova Sarajeva i Želje u odnosu na " šatro giganta" zrinju. Rekoh ja davno, nema Aluminija gdje su dugo vremena bili i sponzori na dresovima ( pranje para)... Uglavnom sarajevski klubovi pokazuju dominaciju DO SADA
Jugovina
Pa ova ekipa je skuplja nego ijedna do sada tako da ti to ne pije vode. U Zrinhskom prali pare, a ostali sve cisto i iskljucivo sportski, je li to? De nam pojasni kako to se peru pare!
Nedim.
Sve losije i losije Zeljo igra iz utakmice u utakmicu.Nije nikoga nadigrao sve je na jedvite jade.
Dino69
Slabo je ovo iskreno,dobili smo ih jer smo se vise borili i imali vecu zelju
BlueBoys
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.