15

Komentari (15)

Asam85
Što ja ne mogu ove sirotinje...Ugasiti sve odreda, siluju i sebe i nas. Nemate para, ključ u bravu!
DadiG
I šta sada predstavjla to suspendovan? Kakve su sankcije?
rabodimis
YouTube "Skrivena Kamera Bosna 100.000 kupac".. je*em ti serpu... To nam je predsjednik FSKS.. XD Iskusni ugostitelj i propali sportista, taman ko ono sto gledamo.. Realna slika fudbala u KS.. Od vrha do dna... Ambicije, prosperitet i neki napredak davno prekrizeno, nadamo se samo da nece stic unistit previse..
vuckobih
To je onaj isti Savez što izbaci Vrbanjušu iz lige. Isti onaj Savez koji je bio za to da se Mladost izbaci iz pl. isti onaj Savez kojeg zaboli ***** za Olimpikom... Čije interese vi zastupate? Sve poltroni i ublehaši.
Blablsblblabl_s
I fudbal na kantone spao ccc
Husrefbeg22
sta daje savez za te novce klubovima za uzvrat. Zivi reketarti i kopaci mezara mnogim klubovima. thjeraju ih u propast i bankrot. Umjesto da ih pomazu oni ih reketiraju.
Twista
Au ne. Adnan Kantic i Jasmin Ligata na aparatima Fk Unis ne igra Ligu.
Sanin_Mostar
Ali stvarno neisplati se igrat ova liga,ovo je napravljeno da se uzimaju pare samo..
Taceoni
I šta sad?????
Matic
Da znate ono sto ne znate nista vas u vezi naseg kluba nebi cudilo.
Brazuka
U prevodu Colpa i Galib Kulovac stare pijanice glume vlast. davno su trebali biti u zatvoru ta dvojica starica koji uzimaju godišnje velike pare od saveza. Pobuna uskoro kreće, mrs iz saveza mafijo, starudijo lopovska.
Saimai1316
Ja ne kontam pa evo molim vas da mi neko objasni,jasno mi je da ima fudbalski savez na nivou drzave i da manji entitet ima isto svoj savez,ali da li je moguce da svaki kanton ima svoj fudbalski savez i ko financira to?
realista1982
Korisni su I'm kada su izbori, u svemu isto nakaradno uredjenje...
unioni
Sto su se navukli na kaznjavanje klubova iz Federacije hahahahaaha
Manager
kanton je u pitanju, a ne entitet ovdje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti