20

Komentari (20)

ryan.giggs
Amaw, meljo, piva i kokice...
Probisvjet
Mislim da je najveci problem Zeljeznicara Amar. On je nesto ko Dodik u RS-u. Bahat, uzima sakom i kapom, sve sto je osvojio je na kljuc, vodu, zastavicu... Cim je toga malo manje ne moze meda.
Mustafa
Ova ekipa Želje ima odbranu u kojoj na sve strane puše promaha , šuplja je ko švajcarski sir. Vidjelo se je to dobro u utakmici protiv Borca a i u ovoj sa Slobodom
sipopugaloma
Smijes li prozvati Amawa Causevicu ?
Denchi
U zeljeznicaru problemi - zdra'o!!!
WOLF20
Problem je u igracima tj. Mentalnim patuljcima
Hasimaga
Plaći Causevicu jedino ti to preostaje
tbra
Ali kako pitari prate Zelju to je cudo. Prare ga vise od prosjecnog navijaca Zelje.
nedoni46
Sta znaci prosjecan navijac zelje?
tbra
Obican navijac, treba li nacrtat?
nedoni46
nije mi poznat termin prosjecan, il si navijac il nisi, prosjecan dozivljavam kao derbi navijac, dolazi samo kad je derbi ili kad se titula slavi :)
karlhajncbrazzzo
Primanje golova u ranoj fazi igre? Kad bi čovjek znao kad će primiti gol ili ga dati fudbal ne bi bio zanimljiv.
Bordobjeli
Neka nama njih.... Malo šege i šprdanja... Nastavi niz!!!!!!
realista1982
Vi sa Sportsport redovno pišete o problemima sa finansijama u Čeliku, Slobodi, nećete se priznati da u vašem Želji igrači ne primaju plate i da ima ogromnih problema, ali ne ne smijemo rušiti imidž VELIKOG ŽELJE...
Nikoizniceg
A srusili su imidž VELIKOG ČELIKA I VELIKE SLOBODE - hahahahahahaha ..
realista1982
Teško će neko ko je tek juče postao, iz Sarajeva(mislim na spomenuti medij) srušiti nesto sto postoji 100 godina (sa rezultatima kakvim god da jesu) pošto vi odmah počinjete da otvarate vitrine (a od sadake plaćate i igrače i stadion) uz pomoć i saveza u svemu sto ste osvojili i sagradili...
Asam85
Molim te promjeni ovo "realista", ovo o ćemu ti pišeš veze s mozgom nema. COVID titulu savez dodijelio nama, zar ne ? Godinama savez kažnjava baklju na Grbavicu višestruko više nego na bilo kom drugom stadionu. Sudije nam poklonile penal u Bijeljini za titulu neke godine, zar ne ? Toliko o savezu, a sada o sadaki...Na kakvoj bi ste vi sadaki sada živili da vam nisu uljezi u klubu, ako bi ste uopšte bili živi. Mi sa sadakom opstajemo i u vrhu smo BH fudbala godinama a realno stanje bi bilo kao što je sada stanje u Čeliku.
hzsg
O kakvim luksuzima se ovdje prica. IMA NEŠTO ŠTO SE ZOVE KVALITET, A TO JE "MISAONA IMENICA" KAD JE U PITANJU KLUB SA NASLOVNE STRANICE. ili kome možda nije jasno "OD LOŠEG MESA SE NE MOŽE PRAVITI DOBAR BUREK".
Nikoizniceg
I ovo je dobro kakvo je meso... :)
Brazuka
Osime odlazi u tebi je problem
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti