14

Komentari (14)

starigrad
Ma Jel moguće da je Cerić (ublehaš) nekog prevario. Željo dođi sebi i rastjeraj tu gamad što te guši pa od iduće sezone da se hrvemo svama za prvo mjesto.LP
papagaj
Kad se ne treba steliti onda moze suditi i Peljto e moje bošnje
mido1921
Opet Miletić, Vrhovac, Miličević, Čeliković opet razočarenje
Ajax11
Da su pametni ovi bošnjacki klubovi,ujedinili bi se kao što su to uradili i HR i RS klubovi...Zeljo nema šanse za evropu, jer ih je Vico i sudije izbacile iz utrke,pusti Olimpiki i Sarajevu tekme , pa nek se grizu...
Matic
Causevicu, koliko duboko si se uvukao u rektalni otvor nasega vlasnika i kamatara, dobro je da mozes bilo sta napisati. Nije Sliskovic nista promijenio, on je samo lutka izlozena ispred lopova koja ce za 5000KM preuzeti krivicu za neuspjesnu sezonu na stogodisnjicu kluba. MI NISMO SLIJEPI NI GLUPI----ODLAZI LOPOVCINO KAMATARSKA!!!!!
Ajax11
Sta je sa Stilicem i Alispahicem ?
Matic
Vrlo rijetko odgovaram na komentare ali evo kada vec lijepo pitas, odgovoricu ti ja jer ovi kupljeni novinari sigurno nece nikada. Stilic i Alispahic su kivni na nasega vlasnika jer ih je prevario za plate u dug koji klub i ostali igraci imaju prema njima. Nisu dobili svoj novac jer ga nemamo ali zato se kamata za gazdu ''stvara'' svakog mjeseca.
Ajax11
Ok, prepostavljam da je nešto u tom smjeru...
DadiG
O kojem vlasniku ti uporno govoriš?
E.Car
Golman nas je košta 12 bodova ove sezone, minimalno!!!
user1582376900
Ti se razumes u fudbal...
E.Car
Više od našeg golmana.
user1582376900
Nisi sutnuo macku u zivotu, a sve znas.. Da vam Noer dodje, nece vam valjati.
BlueBoys
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.