Željezničar čeka Sarajevo

Plavi u miru čekaju veliki derbi

23

Komentari (23)

Tarik_Hakalo
Željezničar 3 - 0 Samoprozvani BiH Dinamo - Njanjajevo
rabodimis
amareeeee imal hakleraaaaa...
K78
Clanak o Zelji i 17 komentara od toga 16 pacenika sa lavora... Veliki si Zeljo, jednostavno preveliki kad navijaci drugih klubova jedva cekaju clanak o tebi...
BordoBijeli_exyu_sa
Amaweeee gdje su pare...ima li sta modni macak?
user1580092944
Morate biti svjesni da vi kupusari niste dobri kao prosle polusezone, ali cim laprdate po usima dobijete... Ali hajd, slusacemo vas do sutra, pa vi nas od sutra, standardica.
BordoBijeli
@user1580092944 A po cemu to nismo kao prosle polusezone?Susica je tu umjesto Rahmana,Velkoski umjesto Tatara.I sta je tu problem?Ali evo sacekat cemo do sutra da vidimo sta ce biti.Neka bolji pobjedi
BordoBijeli
@user1580092944 Ma brate vidi ovako,Velkoski jest bio los zadnje vrijeme ali sad se pravo popravio,vidjet ces.A Susic kad je u fromi(a trenutno jeste)moze konotno biti najbolji igrac lige,vidjet ces sta ce raditi sad u drugom dijelu.Nama napad isto nije nesto fenomenalan a vama odbrana tanka skroz,mislim da nece sutra biti puno golova,max.3.A mislim da ce presuditi fizicka spremnost,uglavnom vidjet cemo
BordoBijeli
A i Krle svaki derbi odlicno oigra,ja se ne sjecam kad sma rekao da je Krle lose odigrao derbi.I ima iskustva
Sarajlija46
Kakav mir moj Sljivak pa znas li ti koliko oni drhte sad?Ja mislim da se u hitelskim sobama muha ne cuje
BordoBijeli
Nece biti mir za 26 sata.Tad se ocekuje veliki minus od 12 i komentari ovdje "Osime odlazi" :)
Sarbit2019
BordoBijeli@mogu oni pisati vikati Osime odlazi treba prvo isplatiti covjeka 2 tuzbe po 400.000 KM + kamata pa onda odlazi ,a gdje je treca sada tuzba za ove 3 godine sto je sada trener ,a plata 8.000 ne ide to tako.Prvo pare pa onda mozda ode.nenene.
Sarbit2019
Kakav Mir necete vi veceras oko sklopiti FKS + 9 NK Listica + 1 mirno spavajte.nenenene...apoteke pune Mitomana idu Apaurini ko ludi.
Tarik_Hakalo
Vec godinama i godinama pokušavam da shvatim cemu toliko preseravanje i lozenje navijaca samoprozvanog BiH Dinama koji imaju 0 ucesca na evropskim takmicenjima. Sutra uzima Zeljeznicar 3 - 0 Njanjajvo.
Sarbit2019
Tarik_Hakalo@vec godinama i godinama pokusavam da svatim zasto niko ne moze da osvoji titulu osim F K Sarajeva i onda skontam da je F K Sarajevo nejbolji u BiH,a grad Sarajevo naljepsi i najbogatiji eto.nenenen
frkt
Uvijek kad se kitari dignu po komentarima dobiju po usima. I evo ih opet kao inace, samo vi nastavite nama to jos bolje ;)
nedoni46
i nama, kad vi najavite titulu, mi je uzmemo a ne oznojimo se :)
Sarbit2019
nedoni46@Mitomani su prija 20 dana pisali zabicemo 5 komada Sarajevu pa zadnji 10 dana pobjedicemo sa 2 razlike u Subotu pisu dobro je 1:0 ,a danas vec dobar je i X sutra ce biti dobro je nismo izgubili sa vise od 3 razlike.neneneene FKS + 9 Listica +1 Biti ili ne Biti za Zeljkana nam nebitno.
BordoBijeli
@frkt I nama bas godi kad se vi krenete dizati sa "uzimamo ba titulu ove godine" pa vas usred maja opali ogroman minus i tako svake godine.Sutra ko bude bolji neka pobjedi ali sigurno je da titula ostaje u Titovoj 38b;)
user1580092944
E cuj izraza "prija"..
Zamfir19_46
Bice sutra poslije poraza ne mir haha.
Rajvosa2019
Zatisje pred buru, sutra ce pred Zeljinim golom grmiti i sjevati
Stanley
Kakav tekst jbt XD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.