Plavi u miru čekaju veliki derbi

Željezničar čeka Sarajevo

Plavi u miru čekaju veliki derbi

M. Šljivak

FK Željezničar drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine otvara na Grbavici duelom protiv najvećeg rivala FK Sarajevo.

Najveći derbi bh. fudbala kao i uvijek privlači veliku pažnju, ali nažalost na tribinama neće biti publike.

Plavi su danas obavili posljednji trening pred gradski derbi. Nakon obavljenog treninga ekipa u jedan sarajevski hotel, gdje će u miru dočekati sutrašnji derbi.

Meč na Grbavici se igra do 17:30 sati, a svoju opkladu na ovaj meč možete ostaviti u kladionici Mozzart.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Učinite to OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frkt
Uvijek kad se kitari dignu po komentarima dobiju po usima. I evo ih opet kao inace, samo vi nastavite nama to jos bolje ;)
11 12
Sarbit2019
Kakav Mir necete vi veceras oko sklopiti FKS + 9 NK Listica + 1 mirno spavajte.nenenene...apoteke pune Mitomana idu Apaurini ko ludi.
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi