62

Komentari (62)

Kladionicar_iz_mira
Srbija nam kroji raspored. Derbi za Dan nezavisnosti. Bruka!!
Eduard
Arena jaca od Bill Gatesa
pjanke.sa
Para vrti gdje burgija ne moze
Kasikara
Došao je vakat da Željo zabije 5 komada malim divovima u sred grada Sarajeva ?
Hakkinen
@Kasikara kad budeš bio ovdje onda tako pričaj, a do tada čitaj naš/MOJ najjbolji portal u BiH SportSport.ba i komentare ostavljaj ovako jer ogromna je vremenska razlika.
Lp
pjanke.sa
@Hakkinen a i bodovna....i organizaciona....i kakva sve ne. Gazi male stumpfoveeeeeeee
Hakkinen
@pjanke.sa tačno tako oko moje bordo boje .
Veliki pozdrav za tebe pitara mog dobrog.
Vozdra
AdmirNokli
Kompleks Amar Osim !
Brazuka
Za praznik??? Arena jaca od države znaci
Bordobjeli
Ovi mitomani ala Dobrica Ćosić, znate ono 3puta izgovorena laž postaje istina, i tako oni izmedju sebe lažu jedni druge željo najbolji ono ovo znate imaju uvjerenja i oni tako žive. Džaba tablica Džaba stazistika
Bordobjeli
Džaba uefa rang lista klubova iz Bih. Pati će oni još dugo zbog DIVOVA jer za njih i jesmo fkt DIVOVI!!!!
frkt
Ultrasi tvoji oko Grbavice vas cekaju! Uzmi ih zeljo opet!
pjanke.sa
Cekaj bolan zar niste vi manijaci? Kakvi ultrasi? Mitomanijacka vam prica mozak popila
MethodMan
Pitarski nadimak mitomani i na wikipediji lažu "Danas, Sarajevo je jedan od najjačih u Premijer ligi BiH, gdje je dosad osvojio sedam puta prvenstvo i šest puta kupa BiH."
Sarbit2019
Nebitna utakmica za FK Sarajevo kao i svaka druga isto kao da idemo u goste Krupi,Sirokom,Velezu puno znacajnija za manji Sarajevski klub NK Zeljeznicar oni moraju strahovati od Borca,Sirokog,Zrinjskog,Veleza itd itd.
MethodMan
Cuj strahovati sve nabrojane smo pobijedili
Sarbit2019
MethodMan@u laži su kratke noge Borac Zeljeznicar 09.11.20 rezultat 4:3 Zeljeznicar Siroki 06.12.20 rezultat 2:3 ,a dobro poznato je da ti volis lagati i lupati gluposti u koje samo TI vjerujes.
Sarbit2019
MethodMen@uh zaboravi Krupu i nju ste pobjedili ,a pobrojana je hahahaha
MethodMan
**** ti Bog mater dobili smo Borac 2 1 i Siroki 1 0 daj broj adresu ime i prezime picko jedna da ti usta razvalim ta retardirana
Sarbit2019
MethodMan@imas zvanicne podatke ukucaj premijer liga BH naveo sam ti i datume retardinjo labavog karaktera i petljanac i lažov pravi Mitoman sa dna kace.Pozdrav glupko.Duvaj ga lagano usnicama
Bordobjeli
Glupane možeš li skontat 1 Sarajevo 2 borac 3 Velež 4 zrinski 5 ili 6 željo!!! Što znači da 3 godine za redom neće igrati Evropsko takmičenje na svom Evropskom stadionu... Ponjamke him se centar stadiona!!!!
Bordobjeli
I ti si izgleda gay... Tobejarabi znaju ti roditelji?
Sarbit2019
Bordobijeli@e dobro si vala jest gey samo nesto vristi,grebe se,laze kao gey ,izmislja,zove da se čupa za kosu dobro si ga provalio,samo ne znam jeli nokte sredio.
Kasikara
Joj pitari koji ste vi kompleksasi hahahahah smiju vam se svi
Hakkinen
@MethodMan mislio sam da si nešto drugačiji od ove ovdje " papčadi " ali tako pisati moj " sarajlice " Boga psovati i nešto kao ti tastatura zaj*bani jerfra tražiti ime i prezime pa i adresu???? .. moj paša nisko si pao skroz ali tvoj problem jbg.
Navijač sam F.K.Sarajeva kao i ti ali ovo tvoje pisanje... ma zgrozim se fujjj.
Lp
MethodMan
Hahah ajde ba vi sad vol vjernici, a ismijavate svoju vjeru za proslavu titule, region vam se smijao
MethodMan
Ma ****m ja teb familiju svu pitarsku picko jedns
Sarbit2019
MethodMan@rece Mitoman koji tvrdi da je Pele u Santosu odigrao svoju prvu utakmicu protiv Željkana kada je Željkan gostovao u Brazilu na Marakani...bravo ČESTITAMO METADONmen@valjda je zaboravio terapiju popiti.
MUFCDOGROBA
Sarajevo zna da ulazi sa velikim hendikepom u ovaj mec. Bez dva glavna igraca i neadekvatne zamjene za iste. Ali titula ide kod nas u posijed po 3 put u 3 godine!! Samo jako rajvoSa
Bordobjeli
Kakav hendikep imaju DIVOVI sine dragi 2 postave koje mogu parirati prosjacima vjeruj vidjećeš abd sve....
Rajvosa2019
Sramotna odluka , samo da kasiraju koju marku - fujj smecari
MethodMan
141 derbi odigran Željo 45 pobjeda, Sarajevo 42 i 54 neriješena Zadnjih 16 derbija Željo 7 pobjeda, Sarajevo 3 i 6 neriješenih premijer liga BiH Željo 6 titula, Sarajevo 5 (dvije za stolom) Kup BiH Željo 6, Sarajevo 6 Superkup BiH Željo 3 Sarajevo 0 Željo polufinale i cetvrfinale kup Uefa Sarajevo treće pretkolo ExJu Zeljo 1, Sarajevo 2 Jedino u cemu ste uspješniji jeste ova jedna više titula u jugi
gallardo.la
Vi ste uspjesniji u ispadanju u prvom pretkolu
MethodMan
Hahah standardno pitarski ne zna sta ce rec pa glupost lupi
BordoBijeli
Sarajevo od 2013:3 titule i 2 kupa,i ove godine titula.2 plej ofa.Vi:apsolutno nista i ogromna kur cina
Bordobjeli
Zadnji 8 god. Sarajevo 3 titule 4 ide, želji i mitomanima k i t a..
MethodMan
12/13 titula, 16/17 kup I jos uvijek smo najtrofejniji, vidis od završetka rata do 2013te imali ste dvije titule i to jednu za stolom
MethodMan
Zadnjih 30 godina Željo najtrofejniji
Sarbit2019
MethodMan@Mitomanija bajke su na trecem spatu biblioteke Snjezana i 7 (Strunfova) patuljaka.Idemo nesto pisati malo gluposti lupati to je tako kako mi kazemo bar u nasim glavama:premijer liga BH Zeljkan 6 titula ?? Osnovana 2002 godine NK Zeljkan sampion 2009,2011,2012 kod Mitomana 6 titula ? FK Sarajevo 2006,2014,2018,2019 a bice i 2020,(za stolom bez stola to su zvanicne titule).FKS 2 Titule ex Yu,Zeljkan 1 i to su je cekali 50 godina 1921-1971 mozes misliti cekas 1 titulu pola svoga života,FKS 1 titula F BiH ,a Zeljkan 3.Zanimljivo nema ni Super kup-a iako FKS ima osvojen Super Kup ,koje je opcenito nebitno takmicenje i u ozbiljnom svijetu se ne racuna.Vjerovatno je Mitoman zaboravio da navede da je Uefa FKS proglasila za najuspjesniji klub u BiH najbolji igrac BiH Uefa Safet Susic ,najbolji klub iz BiH u ex Yu FKS na broju 4 svih vremena,dok je Željkan igrao drugu ligu u ex Yu recimo od 46 do 55 ,i jos par puta,zato ima mali broj derbija jer je Željkan znao opaliti po 10 godina u 2 ligi ex Yu ,FKS 76 godina postojanja imace vise titula nego neko sa 100 godina.FKS ima najbolji Uefa kojeficijent, FKS ima 6 osvojenih Kup, Zeljkan 6 itd itd.Pohvalnica za dobijene Derbije.Nastavite lupati gluposti bitno je da sebe ubjedite u TO.Naravno bolje je igrati sa Videotonom nego sa Man United. Uvijek mozete procitati neku dobru BAJKU , mozete je i napisati ne zovu vas bezveze Mitomani steta sto ima sada internet pa se sve moze provjeriti.
MethodMan
Hahah sacu ti donijet avaz da skocis s njeg sabe svakako nikom neces faliti
Sarbit2019
MethodMan@hahahah malo se isprovaljuse krenes najbolji je zeljkan pa onda sam sebe demantujes najtrofejniji pa onda najtrofejniji zadnji 30 godina pa onda od 2012 pa 6 titula BH Premijer lige pa nije 6 nego 3 vidi se da si nacitan baratas informacijama.Pametan si decko imas vokobular dobar je+i ,pu+i,mama, tata ,sestra ,a mozak velicina graska i to skuhanog ne sirovog.Idi procitaj jednu Bajku preporucujem Bajku od Amawa Osima "BICE ŽELJO OPET ŠAMPION"lagano stivo.
MethodMan
Hahaha sta razdvajas ligaske titule u BIH mitomane, a na dresu stavljate broj 7 i sabirate iste sa dvije iz juge, cuj superkup nebitno takmičenje hahahah ubij se sabite Znas li ti sta je Videoton bio u ono vrijeme i znas li debilu da postoji izvlačenje i da ne mozes birati s kim ces igrat, nije bitno s kim smo igrali mi smo igrali polufinale i cetvrfinale kup eufa, nesto papeta spominješ, alo bolan Edin Dzeko je najbolji igraci u historiji reprezentaciji BiH, pape je bio najbolji koji dolazi iz BiH, al za BiH nikad nije ni igro... Protiv Italije u ligi nacija 1-1 kad smo igrali 7 od 11 igrača je iz Želje.. I kad spominješ taj Manchester upravo Videoton prije Želje je izbacio Manchester i PSG retardu i Željo je igro 1976 protiv Arsenala 1-1 igro je Željo 1971 protiv Intera 3-3, igrali smo protiv Newcastle, Bologne, Malage, Derby Country, Anderlecht legendarni Pele prvu svoju utakmicu odigro protiv Želje na Marakani kad smo igrali protiv Santosa....
Sarbit2019
MethodMan@mislio sam da ti je mozak kao zrno graska,ali vidim da sam se prevario nije kao zrno graska nego kao zrno pjeska.Krenimo redom;zasto razdvajam ligaske titule pa vjerovatno zato sto premijer liga krece od 2002 godine nije ista liga sa klubovima iz RS i F BiH i liga do 2002 godine kada su se takmicili samo klubovi iz F BiH logicno je da to nisu titule BIH jer nisu bili klubovi iz RS jeli ti sada jasno treba ti crtati.To nema veze sa brojem titula titule se sabiraju FKS ex Yu 2 + 1 F BiH + 4 = 7 valjda znas sabirati do 10 ?Pape nije igrao za BiH osim protiv Italije pa jeli igrao ili nije ni ti nisi siguran ha ? Da je Dzeko najbolji Uefa bi ga proglasila za najboljeg ili ti bolje znas od Uefe mada je za mene Dzeko odlican igrac.Sve to sto ste igrali sto si pobrojao jeli to bilo kada ste se vratili iz druge ex Yu lige. FKS 1946 - 76 god 7 titula FKZ 1921 - 76 god 2 titule toliko o igranju sa velikanima.
Sarbit2019
MethodMen@i ovo da znas nabrajanje zeljkanovih igara sa Interom i Arsenalom tacnije PRIJATELJSKE utakmice sa Interom i Arsenalom koje ste doveli na svoj kmececi nacin kmeee kmeee kmeee godisnjica nam pa dodite pokazuje koliko ste jadni nemate nista pa daj PRIJATELJSKE utakmice,a glupost da je Pele odigrao prvu utakmicu protiv Zeljkana na Marakani moze izvaliti samo PRAVI DEBIL valjda si mislio opet na PRIJATELJSKU utakmicu Zeljkan Santos isto kmeee kmeee kmeee za godisnjicu koja uopste nije bila u Brazilu niti je Peletova prva utakmica.KAKVA BRUKA UBIJ SE uzmi ŠTRIK i zamakni se ODMAH.
user1603303812
Dvije za stolom hajde pa nek ti bude jednu smo izgubili za stolom Brotnjo bio prvi a ova druga nigdje veze i da se nastavilo pili bi prvi to je dokaz ovaj plus sad,a vama je sav uspjeh zadnji godina slaviti protiv šampiona treba da znate da se ne postaje šampion kad se pobjedi Sarajevo
Ajax11
@MethodMan bodeš se ti opasno izgleda...
tbra
Odlicno, pola drzave ce morati platiti prenos
tbra
Ovo nema u tunguziji
fantazi_plejer
DAJTE BA RECITE HOCEL BIT NAVIJACA
BordoBijeli
99%da nece dati ni oni 10% publike
fantazi_plejer
joj ako manji entitet ne dopusti tacno im yebat mater
BordoBijeli
Jbg brate kad se nasi tu nista ne pitaju
MethodMan
Idemo Željo do 46te pobjede protiv Sarajeva
BordoBijeli
Jeb ali smo ih i za derbi na dan grada i ovaj cemo za dan nezavisnosti aBd.01.03 -12 vam je
cerinjo
ovo se odnosilo na predhodni komentar. BordoBijeli oprosti :)
user1597153724
Bice aBd pravi praznik
Ajax11
MethodMan
Idete vi u sedamnaesti derbi po osmi poraz
papagaj
U kakvoj mi nakaradnoj zemlji živimo cccc
user1571956549
Ma mrssss.....
nedim_rajvosa46
Naprijed Sarajevo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.