16

Komentari (16)

veliki73
Eno se Hadzic i Dudic Ferguson još uvijek valjaju po Grbavici
zilan66
Objavljeno je sta je Hadjic rekao nakon prvog gola Sarajeva kada je kleknuo,"Duda,spaseni smo"
plemic
sve što je iz sarajva je nestvarno, šokantno, senzacionalno ... i onaj potok od miljhacke je najveća i najdublja rijeka u državi ,,, i najčistija haha
zilan66
Plemicu,vi ste jos u żalosti i nije kulturno davati bilo kakve izjave dok neprođe četerestina.
Alpasinacxx
Ama šta je to Željo napravio u prvom poluvremenu pa da bude remi zaslužen? Totalno bezopasni, Sarajevo ih nadtrčalo sa igračem manje svih 90 minuta. Željina jedina taktika nabij loptu Santosu i čekaj prekid da Štilić i Bekrić ošutaju. Ako se Manijaci nadaju evropi sa takvom igrom grdno se varaju. Mada liga je pretanka pa je sve moguće.
veliki73
Ja se samo pitam gdje si ti bio konju, dvije 100% šanse Štilic i Hajdarevic, pregršt prodora po lijevoj strani od strane Santosa, crveni karton... Toliko od mene
struja
Ambient preljep ako iskljucimo bakljade.Dudic je uspio pregrubom igrom razbiti pas igru Zelje
hzsg
Kaže naslov derbi za deset. Ja se s druge strane pitam PO CEMU...? Ni jedna jedina osmislena akcija niti jedne ekipe, golovi svi do jednog greske protivnickih igraca ( nespretna igra rukom - penal, losa reakcija domaceg golmana kod drugog gola, gol nakon kornera - sam igrac na silu postize gol, gol iz slobidnog - nigdje igraca u slobodnom). Dalje sudjene jednim rjecu KATASTROFA, prestrogo djeljenje zutih kartona gostujucim igracima, s druge strane domacim igracima sve dopusteno, dosudjeni najmanje 5-7 nepostojucih faulova za domacina, sve oko sesnaesterca ( jer je to jedini nacin da ugroze gostujuci gol). Toliko valjanja na terenu, toliko grceva, pogledajte samo vrijeme efektivne igre - UZAS ZA BILO KOJU UTAKMICU. Sve ovo gore navedeno cini derby. Urednice ti kad vidis 9000 ljudi na jednom mjestu ODMAH NASLOV DERBY ZA DESETKU.
vuckobih
Slazem se sa tobom, goru utakmicu sa vise golova odavno nisam gledao.
vozdra
hzsg - kad već spominješ efektivnu igru i suđenje pogledaj malo bolje statistiku. Željo efektivna igra 27.55 a Sarajevo 17.05. Trebalo je da vam se toleriše još malo ležanja. Budi drug malo obziran.
zgembo.popuslic
@hzsg svaka cast na komentaru, konacno da neko realno pogleda sta se dogadjalo na terenu. Dosad svi komentari psovanje zivih, mrtvih, uze i dalje familije. Nemas s kim raspravit o utakmici a da ne krene psovanje. Jedino se s tobom ne bi slozio oko sudjenja al mozda smo tu malo subjektivni i ti i ja. Po meni jedino je Cirjak mozda prestrogo dobio prvi zuti, sve ostalo oko sudjenja mi je bilo solidno i za jedne i za druge. I na kraju da dodam, ne znam ni kako padose cetri gola u onako mrljavoj utakmici obje ekipe. Nista lijepo nisam vidio sto se tice nogometne igre
Neddim1
Joj klasična pitarska priča o suđenju. Mene bi stid bilo, imate 3 puta skuplju ekipu, puno veći budžet i niste u stanju biti bar u nekom segmentu dominantiji. O ležanju neću da pričam.
user1647010875
Fakat puna Grbavica. Ovaj razmak izmedju navijaca je popunio stepenice. Rezultat realno nerijesenk. Sarajevo za borbu sa crveni a Zeljo za bolje prvo poluvrijeme.
SaDrugeStrane
Sta ce zeničke pichhkkeeee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti