Sarajevski humor nije mrtav - Navijači masovno dijele objavu Željezničara

Biće ovo teški dani za bordo pristalice

Sarajevski humor nije mrtav - Navijači masovno dijele objavu Željezničara

E. Škorić

I dok se Željezničar nalazio u opasnoj zoni, na pretposljednjem mjestu, Sarajevo se donedavno borilo za titulu i još uvijek se bori za Evropu, ali na terenu Grbavice večeras nije tako izgledalo.

Razigrani Željezničar deklasirao je svog gradskog rivala u okviru 21. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine s 3:0. Obje ekipe su bile u užasnoj formi i zbog toga je ovo bila utakmica pod posebnim pritiskom. I dok će izabranike Simona Rožmana ta pritisak i dalje proganjati, sa leđa fudbalera koje predvodi Bruno Akrapović kao da je pala golema stijena.

Željezničar će u narednom kolu gostovati Zvijezdi 09, dok Sarajevo dočekuje ekipu Igmana, ali jasno, u potpuno drugačijem raspoloženju.

Akrapović je bio oduševljen igrom svog tima, hvalio je posebno navijače, dok se Rožman suočio s pitanjem da li će podnijeti ostavku. Gospodski je postupio i rekao da je spreman sjesti i razgovarati ako je on problem, odnsono da će otići ako će to pomoći Sarajevu do kraja sezone.

I ovaj derbi je bio prepun tenzija, nekoliko žustih startova, igrači su se svako malo "koškali", vrijeđali, a prednjačio je golman Sarajeva Iliev, koji je na kraju dobio direktan crveni karton. Čini se da je kod njega nervoza bila na najvišem stepenu.

Oglasi

Slijedi sada nekoliko teških dana za igrače i navijače Sarajeva koji moraju da trpe razna podsmijavanja, a samo što je utakmica završila, FK Željezničar je odlučio provocirati svog gradsko rigvala.

Screenshot objave FK Željezničar na Facebooku

"Kraj! REALan rezultat i zaslužena pobjeda!", objavio je FK Željezničar na svojim mrežama nakon što je odsviran kraj meča uz fotografiju igrača svog tima koji slave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, ovo "REAL" je oduševilo navijače Željezničara koji masovno dijele objavu. Ponovo su podsjetili na izjavu sportskog direktora Sarajeva Senijada Ibričića koji je rekao da je Sarajevo Real Madrid u odnosu na ostale bh. timove po uslovima koje ima za rad.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Poznati komicari, bore se za opstanak i fol ismijavaju nekoga XD
3 5
corleoneHZ
Jel Đilda podijelio objavu hahahahahahhahahahhahaha
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi