Mulalić: Step by step

Prva reakcija nakon meča protiv Sloge

Mulalić: Step by step

H. Zilić

Željezničar je u 23. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine upisao novi trijumf. Plavi su savladali Slogu iz Doboja sa ubjedljivih 4:1.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena i rezultata 1:1, rapsodija Plavih u nastavku.

Dva gola Santosa, pogodak Štilića i Amoaha za ubjedljivih 4:1.

Nakon utakmice izjavu je dao trener Željezničara Edis Mullaić i nije krio zadovoljstvo.

"Znali smo da će biti teško. Svaka tri dana smo igrali utkamicu i to se osjetilo", rekao je Mulalić na početku zatim nastavio:

"Prvo poluvrijeme je bilo izjednačeno zbog nas jer nismo bili pravi u nekim situacijama. Na kraju ipak zaslužena pobjeda. Zatvorili smo ciklus od osam utakmica, idemo dalje."

Mulalić je ipak oprezan pred nastavak prvenstva.

"Kamen po kamen, step by step. Trebala nam je jedna ovakva utakmica efikasna da se malo rasteretimo. Momcima svi komplimenti na ovih osam utakmica. Možda smo u jednoj zakazali 55 minuta, ali opet momcima svaka čast. Idemo na pauzu da se osvježimo da se spremimo za ostatak."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju je pohvalio ofanzivni dio tima.

"Drago mi je zbog njih da je ovakva utakmica bila. Efikasno, to daje smaopouzdanje, drago mi je i zbog Amoaha."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Edise sve znam pravilo 21 godina ali Amoah je zasluzio da igra od 1 minute, od kada je ušao presjekao je 9 napada uzeo sigurno 4 žive lopte asistirao i zabio gol, a na kraju krajeva visio si i sam da je poslije proslave gola plakao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi