Nakon pobjede protiv Tuzla Cityja

Željezničar osigurao opstanak u WWin ligi BiH!

42

Komentari (42)

Lakibos
Čestitke Želji što je opstao u ligi Tuzla će svejedno i zvanično danas da ispadne iz lige.
user1653764640
Sarajevo je ******ska ekipa a navijaci kurve obicne kojima je mirvic makro
hzsg
Samo da pitam MINISTRA KATICU šta je sa kontejnerima i specijalnim kontrolama kad je Grbavica u potanju ilk to vrijedi samo za navijače Sarajeva i stadion Asim Ferhatović Hase.? OSTAVKA MINISTRE, MARŠ U ROGATICU PA TAMO DIRIGUJ...!!!
vukodlak
Da je FK Zeljeznicar trazio, kao sto je to trazilo FK Sarajevo bilo bi, a ovako nema potrebe. A u ostalom ako si gledao utakmicu primjetio si da nije bilo pirotehnike, ubacivanja predmeta i sl. I zasto bi neko dodatno pretresao takve navijace ?
tranzicija
BLOKIRAN par sloga-sarajevo na wwin ko je uhvatio uhvatio
user1675926959
E hajde sad da vidimo prave probleme fks....Željo nam je dosad mazao oči hahahah
user1706346829
I Čelik je ovako godinama se spašavao dok konačno nije izletio, isto i ove čeka, već sada je razlika između prvih 4 i željezničmara ogromna po svemu
E.Car
H3bem ti ti sestru u čmar!!!
hzsg
Iakrene cestitke željkanu na historijskom uapjehu, tj. opstanku u ovoj jadnoj wwin ligi BiH. Uredniče, iako si navijač ovog prigradskog kluba sa Šanca, sa ovakvim naalovom srozavaš ionako dovoljno srozanog željkana.
user1676131226
I onda dodžete u hram fudbala i ponašate se ko kurve male,što i jeste.vazda cete biti ***** od kluba i ***** od navijaca.Srozani vam zeljkan lekciju fudbalsku odrzi,kurve male.Nemate vi nista sto Zeljkan ima,i nikad necete.To dobro znate i jedete se iznutra.gistro baničo h(t)z
user1706346829
A šta ima željkan, kriminalce Osime i stadion po kojem su četničke vojvode kenjale i phišale, jel to?!
user1676131226
Pa sve smradu imamo sto vi nemate,sve! Vi mi pricate o kriminalcima mater vam ****m,dok ste Čeli pušili ***** tako ste i opstajali dok vas ovi internacionalni kriminalci nisu preuzeli.Imamo majmune ljubav prema klubu koju vi NIKADA necete imati.taj zeljkan je,majmune,opstao samo zbog ljubavi tih navijaca.Vi da dodzete u tu situaciju,vjerovatno vise “ne bi pratili ovu smetljarsku ligu” i vjerovatno bi opet pratili svoje omiljene evropske klubove.Majmune. Za ovo kenjanje i pisanje ****m ti mrtve
user1653764640
user1676131226
Draaakulaa smrdoooo
Dado80
Imal proslave ispred vjecne vatre?
Convict
Zeljana ravaku najvece o zeljo zeljana robico najvece
papagaj
@Drakula nadam se da si živ eto nolan Željo nije ispao pozzzz paša znam da ti je tesko al hajd
papagaj
VELIK LI SI ŽELJEZNICARE 122 HILJADE TE GLEDALO ZADACA ZA SVE OSTALE LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
hzsg
Za tvoju informaciju OPET STE IZA GOLEMOG SARAJEVA.
papagaj
@hzsg papak ako je tebi uspjeh biti ispred Želje a imate milione a četvto ste mjesto veliki respekt za vas, a kad vas stisne kunem ti se bit ce te u goroj situaciji od Želje samo je velika razlika što Željo ima armiju navijaca a vi nemate pozzzz zadovoljni cetvrtim mjesto e tugoooo
hzsg
Dakle malo preciznije PAPAGAJ. U ovoj godini u 15 utakmica domaćih SARAJEVO je pratilo 102.950 gledatelja, a tvoga žejljkana 102.404 gledatelja., S obzirom da je na jednoj domaćoj utakmici Sarajeva bilo zabranjeno prisustvo gledalaca, prosjek na utakmicama Sarajeva je 7353,57 gledalaca, a željane 6826,92. TOLIKO O POSJEĆENOSTI, A PRIDE JE KONSTANTNO NAPUHAV.ANJE BROJA GLEDALACA NA GRBAVICI. P.S. Ovo su još zvanični podaci vašeg NS BIH. to su činjenice.
hzsg
Kad sam rekao da ste iza SARAJEA mislio sam po broju gledalaca, a tabelarno SE SVAKAKO PODRAZUMJEVA. Prijatno i doviđenja.
user1676131226
Dečko,imate pare,nemate nista više.
papagaj
@hzsg ako iko napuhava broj gledaca to ste vi, povici na sjeveru RAŠIRI SE DA IZGLEDA DA NAS IMA VIŠE pa bolan vi ni do koljena niste Želji kad budete imali svoj stadion javi se vjeciti podstenaru, ljubi te Facko budi miran usput kod vas je koliko se sjecam zadnja utakmica bila ekološka donesi 10 boca i uđi đabe e jadna majko, mali ste vi, a da se vi borite za opstanak a aBda doci ce i ta sezona vas ne bi bilo ni hiljadu dijete drago pozzzz
user1676131226
Nece se oni boriti za opstanak.Oni ce samo nestati,i nece ostati nista iza njih,posto nemaju nista.
papagaj
@hzsg Najviše interesovanja bilo je za meč između Željezničara i Tuzla Cityja, koji je na tribine stadiona Grbavica privukao 7000 gledalaca, samo kažem
bhodzic
i onda kažete da smo mi mitomani...
CRVENIDJAVOLI1922
Sve se vraća sve se plaća prošle godine ste nam na Grbavici dali gol samo tako ste i mogli VELEŽU čist faul. Ove sezone ste padaki na koljena i molili za bodove da ne bude se u Stupčanici zaorilo željo.
Adrian
Čist gol bio, kakav faul.
CRVENIDJAVOLI1922
Puko golmana u letu i nije faul hahaha.
user1676131226
Drakulaaaa smrdoooooo udbaškaaaa
Taceoni
Ebiga neugasiše se????
Hipo
user1626643434
Krepani kmeljo ostaje u ligi, hvala Bogu, do sljedeće prilike
Drakula
Prejak naslov za zaebanciju bar naredni 10 godina
Alenizmostara
Jašta ce nego ostati. Zar je bilo delegata koji su prizeljkivali drugačije ?! Radujem se derbiju sa Željom i sljedeće sezone ! Mostar u srcu, Velež do groba !!
plemic
željo nije riješio opstana, nego ligu. spasio je još nekoliko utopljenika.
E.Car
Sa zadovoljstvom ćemo i Bojca u zadnjem kolu otresti i toliko od nas za ovu sezonu!!! A Tuzla bi mogla borbu za prvaka učiniti zanimljivijom!!!
sirkrajvosa
Peti će završiti
Hadzija123
Hajde pitari i rodjeni navalite sa komentarima,naci ce se pojedinci na koje mislim!
velez mo
Hadzija123.Cestitke na ostanku u ligi
Zaccheroni
Čestitke željo...nego kažu prodalo se od jučer 8000 slamkii sarajevu ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.