18

Komentari (18)

istok24
Željo ima 30000 navijača i približno isto simpatizera sv su s Koševa
hzsg
Koga može nešto iznenaditi kad je "željana" u pitanju. Pogledajte ko sudi utakmicu i svima ce biti sve jasno....! Dakle utakmica nije ni pocela, a "zeljana" ima igrača više...? Taman covjek pomisli, evo polako kvalitet dolazi na svoje, bolje sudjenje itd, kad ono plava hobotnica još uvjek jako aktivna u mutnim radnjama.
Neddim1
Koliko ste vi pitari bolesni, ja ovo jos nisam vidio. I ti i ovaj šon pen retardirani.
MehoS
U prvu si skoz. Oni su teski mentalni bolesnici.
frkt
@Neddim1 pusti ih, nedo Bog da ne komentarisu neki Zeljin post hahahahah
Adohordas
Nisu svi drug,ja ne kotam ove glupave pitare sto se javljaju na svaku objavu zelje pa **** vas zeljo pitari ako vas toliko zanima navijajte za njih..Ja sam usao samo da vidim kvote jer se volim kladiti,eto toliko,inace sve najbolje svim klubovima u BiH ali mislim da cemo mi dominirati i ove i iduce godine jer svi znamo da pare igraju veliku ulogu u fudbalu danas ,a mi ih imamo najvise u ligi realno,pozz
frkt
@Adohordas vidis druze tebe postujem zato si iskren radi cega si tu i slicno, ja sam znam da je Zeljo imao dobar pocetak sezone uzeo taj red pobijeda i od porazi protiv Mladosti se pocelo raspadati situacija, trenutno je Sarajevo favorit za titulu i ne mogu lagati..
BlueBoys
Sta se pravite da ste cvijecke poglavico, brzo si mi zaboravio PUNCA a i Šajberovo kolo u ex yu?
Dejavu
vise pitari komentarisu nase vijesti nego mi, kakvi bolesnici hahahahah
Asam85
Terapija preskočena. Nemoj to više da radiš, vjerujem da ima ljudi koje možeš da ozbiljno zabrineš.
bistrik87
Opet poklon kvota
SonPen1946
Štimaljka porodice Osim u najavi!
RollingBlunt
Reci nam SonPen, teoriticaru naš, reci nam momce koji misli da je zemlja ravna, reci nam sine kako da nastimaju ?
Uranija
@RollingBlunt mitomanu je to teško objasniti...ali evo ja ću ipak pokušati... sve je lakše za želja kad sudi korumpirani i dokazani navijač želja elvis mujić (imaju slike u dresu želja sa utakmica dok je rumeni sudija bio mlađahan)
RollingBlunt
Oho, jesi to naucio novu rijec-mitoman.. jesam li to rekao da nam javis kad nesto novo naucis, a ti sutis.. koliko znam i onaj sudija pitar je sudio derby kad ste uzeli Zeljkanu .. zanoravio sam mu ime al moze se naci veoma lako, a ako si navijac sarajeva znas o kome je rijec .. tako da šššššš, sjedi i ne ustaj dok te neko ne upita nesto ;)
SonPen1946
@RollingBlunt Poserem se ja usta onom ko kaze da je zemlja okrugla !?
MehoS
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti