Oglasio se predsjednik saveza

Zeljković najavio otkaz Hadžibegiću?

17

Komentari (17)

kenny
gledaj glavonje prvo cirilic0m pise ****o cetnicko
mido1921
Ima li i jedan članak o tome ko je smijenio Peteva i doveo Hadžibegića!? Ko namjerno uništava fudbal u BiH!? Ko su prodane duše iz Bošnjačkog i Hrvackog korpusa!? Ptice na grani znaju da je Vico politički doveden da uništi i ligu i reprezentaciju. Ko su mu pomagači za par hiljada maraka!?
Chupy
Dodik te postavio da s*****s sve sto se moze s****ti sto ima veze za nezavisnom, suverenom i nedjeljivom Bosnom i Hercegovinom!!! Sve radis kao i Dodik da unistis drzavu!!! Ali, ima nas dovoljno da je od takvih kao ti i tvoj mentor Dudlek odbranimo!!! Koliko god vi pokusavali da je srozate, mi cemo sve biti jaci i jaci i jednog dana cete se ujedati za smrdljivu guzicu sto ste radili protiv svoje odnosno Vaše drzave Bosne i Hercegovine!
Nije.bitno
Prvo nasim treba selektor autoritet, koji ce im smjeti reci neces trcat nije da neces igrati vec ga vise i ne zvati. Pa onda motivator, koji skace, savjetuje, veseli, place , a ne bezvoljni metuzalem kada ga kamera uhvati u fokusu
Barbarez9
Dok se ne rodi i ne pojavi jedan istinski patriota i otjera svu ovu gamad sa visokih funkcija, tu se Nece nista promijeniti !!! Tacka
Sto sebi nisi najavio otkaz pizdo jedna.
Sad ce dovest Jagodica na klupu. Napustijo je Slogu Doboj I neznam dje je sad
user71215
Druze moj dobri, usao si u 3 godinu mandata a nisi napravio niti jedan rezultat koji je vrijedan pomena. Kreni od sebe prvo, hladne glave kako kazes. Vrati se ti u Gradisku odakle si potekao, ili Banja Luku, gdje ti je volja, samo ostavi se manipulatorskih i prljavih poslova, jer si davnih dana procitan. Postavljas covjeka za trenera koji je u 26 godina menadzerske karijere promijenio 16 timova, u kojima je jedino na pocetku iste u Sochauxu nesto napravio i to prije 20 i kusur godina (nemam nista protiv covjeka, ovo je realnost), nigdje se vise nije zadrzao vise od 2 godine i to uz pauzu. Za to mjesto treba neko borbeniji, istrajniji sa autoritetom, tipa Cire ili Safeta Susica. Nije isto voditi banjalucki Borac i reprezentaciju, za to treba imati ljubav prema domovini koju ti nemas jer si cuko Dodikov.
Nije.bitno
Ne racunajuci sto nas Pape odveo na svjetsko sa onim igracima vec uigranim, koji su svi skoro igrali u ligama 5 . Koji je jos rezultat napravio?
Pajkan
Napravio je ono sto nije niko ni prije njega a kako stvari stoje nece ni poslije njega.Ako pitas sta to je ono sto ti ne racunas.
rabodimis
Analizirali smo sve odavno, glavni problem ste vi dodikovci i vasa armija uhlje*ba.. Kako vas da otjeramo i kako da dovedemo normalne i strucne ljude/bivse fudbalere/ trenere ? Unistili ste sve sto ste dotakli, Ti prvi treba da odes.
Ja sam za to da si Vici Zeljkovicu i Faruku Hadzibegicu zajedno u paketu da otkaz, dakle otkaz obojici.
zgembo.popuslic
Joj hinje hinjave, sad ga ko fol tjeras kad su kvalifikacije za nas zavrsene. Uradio si ono sto si od pocetka namjeravo a to je da srozas reprezentaciju. Htio si to sa Petevom al on je nekako imao rezultate pa si pozurio da ga otjeras i dovedes ovog ublehasa da to sve fino pokvari i raz*ebe i uspio je. Sad ti kao nesto opet mjenjas, a smijes nam se svima iza ledja jer te Dodik postavio da sve fino i kulturno raz*ebes, od lige do reprezentacije
K79
Faruk sve ulito i još Bošnjak pa zar može bolje od toga bravo za vicu zna mali poso nema govora
Hadzija123
I ti krme jedno u oaketu sa njim
BiHScout
J.. ja njemu i zenu i dijecu i sve u familiji, dabogda im srpska crkva pala na glavu
user1659566597
Trebo bi on i sebi dat otkaz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti