Zeljković najavio otkaz Hadžibegiću?

Oglasio se predsjednik saveza

Zeljković najavio otkaz Hadžibegiću?

Esmer Oštraković

Nakon što je reprezentacija Bosne i Hercegovine negativno iznenadila svoje navijače porazom od Luksemburga na domaćem terenu javnost je jasno rekla šta želi.

Naime, utakmica protiv Luksemburga bila je sasvim sigruno najlošija partija naše reprezentacije ikada i javnost želi smjenu selektora.

O svemu se na svom Facebook profilu oglasio predsjednik saveza, Vico Zeljković.

"Tri osvojena boda nakon prva četiri kola u kvalifikacijama za EURO nije nešto što smo očekivali i što nas u bilo kom pogledu može zadovoljiti. Evropsko prvenstvo u Njemačkoj je naš glavni sportski cilj", napisao je Zeljković, te je dodao:

Oglasi

"Hladnih glava trebamo detaljno analizirati trenutnu situaciju na svim nivoima, vidjeti gdje smo griješili i donijeti odluke koje će nas vratiti na pravi kolosjek", stoji u objavi Zeljkovića.

Spala je naša reprezentacija na jako niske grane u posljednje vrijeme, a to najbolje pokazuje večerašnji poraz.

Nakon utakmice za medije govorio je kapiten naše reprezentacije, Edin Džeko.

"Nije dobro, nije dobro sigurno. Pogotovo danas to nije bilo dobro ni u jednom segmentu igre. Luksemburg nas je nadigrao u svim segmentima. Treba biti realan", rekao je Džeko.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Šta u nastavku kvalifikacija?

"Bit će teško. Ovaj rezultat je došao neočekivano, ali kako smo igrali sigurno da više nismo ni zaslužili", završio je Džeko.

Top Komentari

Ja sam za to da si Vici Zeljkovicu i Faruku Hadzibegicu zajedno u paketu da otkaz, dakle otkaz obojici.
6 1
zgembo.popuslic
Joj hinje hinjave, sad ga ko fol tjeras kad su kvalifikacije za nas zavrsene. Uradio si ono sto si od pocetka namjeravo a to je da srozas reprezentaciju. Htio si to sa Petevom al on je nekako imao rezultate pa si pozurio da ga otjeras i dovedes ovog ublehasa da to sve fino pokvari i raz*ebe i uspio je. Sad ti kao nesto opet mjenjas, a smijes nam se svima iza ledja jer te Dodik postavio da sve fino i kulturno raz*ebes, od lige do reprezentacije
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi