9

Komentari (9)

Zaccheroni
Zgadi mi portal ovaj "mamuvam.."! De bola ugasite mu profil kad ne zna dvije normalne svezat.
rodjak
@mamuvam****m care spusti malo loptu.Ako neki idiot iod Zeljinih navijaca priziva rusenje Starog Mosta i ostale uvrede to ne znaci da su svi takvi.Treba respektovati svakoga,Mostarska objektivna publika je uvijek nagradjivala pobjednika iz drugog tabora ako su to zasluzili u fer i sportskoj borbi i sa dobrim sudjenje,Upravo se to desilo juce,ljudi su nas posteno dobili i samo im mozemo cestitati na tome.Nije nama niko kriv sto smo jucer podbacili i lose odigrali.Nismo toliko ni lose u polju igrali koliko smo bili jalovi u napadu.Tek je pocetak,prvu bitku je Zeljo zasluzeno dobio,mi se znaci moramo jos dodatno popraviti pa im vratiti istom mmjerom u Mostaru nema druge.Imav jos 32 kola ,prvi macici se u vodu bacaju,Rodjeni ce se sigurno boriti za Evropu ove godine,treba vjerovati u sebe i u struku.Naravno doce i jos koji igrac koji nam treba.Zivio
Rigel
Vi ste bili samljeveni nakon 30 minuta. Ostatak utakmice je bio odradjivanje posla. Kakva statistika jado, niste prilike napravili osim one kad vam je lopta slucajno dosla do onog jablana.
Rigel
E jesi mangup.
Starmo1922
@Mamuvamhebem Nemoj tako brate dragi.

MUSVDG ?⚜
Rigel
Vjerovatno su ga maltretirali vrsnjaci kad je bio dijete, pa je sad postao internet huligan. Sta ce jadan, ostale mu traume.
Rigel
Koga si ti mlatio jado jadni. Idi obrisi sline, uzmi kanticu i lopaticu i idi se igrat u pjesku.
papagaj
Ko visoko leti.....
papagaj
Bravo majstore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.