Zeljković: Velež je pravi izazov za nas

Prvotimac Igmana za SportSport.ba

Zeljković: Velež je pravi izazov za nas

S. Mlaćo

Ohrabreni bodom iz Kaknja (1:1), nogometaši Igmana iz Konjica već u četvrtak će na svom stadionu ugostiti mostarski Velež.

Malo ko je Igmanu davao šanse da će doći do bodova u Kaknju, ali na kraju izabranici Adisa Obada mogu žaliti i za punim plijenom. Vremena za odmor nema, pa će u derbiju ugostiti Rođene iz Mostara.

Pred ovaj meč za SportSport.ba je govorio prvotimac Igman Samir Zeljković.

"Jako smo zadovoljni našom igrom u Kaknju, naročito u drugom poluvremenu kada smo i poveli. Do kraja utakmice nažalost nismo uspjeli sačuvati prednost, ali smo zadovoljni činjenicom što smo uspjeli osvojiti prvi bod u gostima ove sezone", kazao je Zeljković, te dodao.

"Puni energije i motivacije ulazimo u meč sa Veležom, koji će predstavljati pravi izazov za našu ekipu. Borbenošću i zalaganjem na terenu vjerujemo da možemo do nova tri boda pred domaćom publikom", dodao je Zeljković koji je u dosadašnjem dijelu sezone upisao devet nastupa uz dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igman u ovaj meč 11. kola Prve lige FBiH ulazi sa 11. mjesta, dok je Velež sedmoplasirani. Meč na Gradskom stadionu u Konjicu igra se sa početkom od 15 sati.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi