"Žena je počela sumnjati da je varam zbog stalnih poziva koje sam imao"
Foto - EPA

Danski napadač otkriva

"Žena je počela sumnjati da je varam zbog stalnih poziva koje sam imao"

M. Šljivak

Martin Braithwaite stigao je u Barcelonu u februaru kao zamjena za povrijeđenog Luisa Suareza.

Danski napadač je stigao kao nužna potreba jer je Barca bila u velikoj krizi s napadačima, a plaćen je Leganesu 18 miliona eura.

Braithwaite je dugo tajno pregovarao s katalonskim velikanom, a zbog brojnih tajnih poziva i razgovora supruga je smatrala da je vara..

"Imao sam brojne razgovore, ali nikome za njih nisam govorio, pa čak ni ženi. Počela je sumnjati da se nešto dešava i da je varam jer sam uvijek izlazio iz kuće da bih pričao na telefon", rekao je Danac.

Na kraju nije bilo potrebe za eventualnim razvodom. Ubrzo se sve saznalo, a danski napadač je potpisao ugovor života.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao tri utakmice za Katalonce i nije imao učinka.

Šansu bi mogao imati u nedjelju kada će Barcelona gostovati na Mallorci. Mozzart ih vidi kao velike favorite u ovom meču, a opkladu na ovaj meč ostavite OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi