Zenga: Suarez ili Džeko? Uz Dybalu i Ronalda i ja bih mogao igrati centarfora

Legendarni golman poručuje

Zenga: Suarez ili Džeko? Uz Dybalu i Ronalda i ja bih mogao igrati centarfora

Edmir Škorić

Bivši golman italijanske reprezentacije i nekadašnji trener Cagliarija Walter Zenga komentarisao je ideju da bi Juventus mogao dovesti Edina Džeku ili Luisa Suareza.

Juventus traga za centarforom koji će zamijeniti Gonzala Higuaina, a Andrea Pirlo najviše želi da to budu ili naš Džeko ili Urugvajac otpisan u Barceloni, mada se u posljednje vrijeme spominje i Edinson Cavani.

Što se Zenge tiče, on smatra da je najmanje važno ko će doći jer ipak tim ima u napadu Cristiana Ronalda i Paula Dybalu.

“Između Dybale i Ronalda i ja bih mogao igrati kao centarfor. Pored svega, to ovisi o Pirlovim idejama", dao je Zenga zanimljiv komentar u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zenga je karijeru počeo u Interu i tu je najviše branio, pa je istakao da bi najsretniji bio da Inter napokon osvoji Scudetto.

Tvrdi da je projekat sa Antonijom Conteom dobar, ali da je Juventus ipak prvi favorit da osvoji 10. uzastopni naslov.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti