Amra na naslovnici rimskog lista: Odlučila je Džekin transfer!

Rame uz rame sa Wandom

Amra na naslovnici rimskog lista: Odlučila je Džekin transfer!

Admin Čaušević

Značajnu ulogu u odabiru budućnosti Edina Džeke ima i njegova supruga Amra. Ona se našla na današnjoj naslovnici rimskog lista Il Messaggero zajedno sa Wandom Narom. 

S naslovom "Gospođa Džeko zadržava prodaju" Il Messaggero navodi kako je zapravo Amra na neki način odlučila transfer sagu vezanju za Dijamanta i Juventus.

Edin i Amra su u Rimu osnovali porodicu, uskoro očekuju dobijanje novog dijeteta zato je na neki način ovakva odluka i razumljiva.

U međuvremenu čini se da je i Stara dama ohladila jer je dala prioritet angažovanju Luisa Suareza. S Urugvajcem je sve završeno, čeka se dogovor s Barcelonom.

Inače, Il Messaggero je na naslovnici Amru Džeko stavio s kontroverznom Wandom Narom koja je priredila novi skandal i našla se pod optužbama bivšeg muža Maxija Lopeza.

Argentinski napadač je optužio sadašnju suprugu Maura Icardija da je kriva da su njihova djeca  pozitivna na koronavirus.

"Bijesan sam. Ta žena nema savjesti. Naše dvoje djece je pozitivno jer ona ne želi ništa da razumije", rekao je Maxi.

"Rekao sam joj da ne treba ići na Ibizu. Svi koji su otišli tamo vratili su se inficirani. To je nebriga majke prema djeci. Ako ona to ne shvata, ne znam ko će?"

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je Maxi istakao da su zaraženi njihovi sinovi Benedict i Constantino, te kćerka koju ima sa Maurom, Isabella, Wanda je to opovrgla.

"Svi smo dobro. Nemamo koronu", napisala je.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gonner1886
Kako ste vi jadni iz dana u dan..Popisam vam kompletnu ekipu novinara a sad me i ovdje blokirajte..Pisite moroni o normalnim stvarima a ne o georgini kako se skinula wandi kurvi i slicnim starletama..Valjda ga urednici bacaju u vis cim vide te jadulje pa se uhvate objavljivati..Odron od portala postali ste..****ari
11 1
Pikachu11
Wanda,Amra,Diletta,Zerina,lisa Ann.... Puhni Israfile vakat je.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi