Žestoke kazne za igrače Chelseaja: Svaki kiks skupo se plaća

Uveden novi pravilnik

Žestoke kazne za igrače Chelseaja: Svaki kiks skupo se plaća

E. Škorić
Teme:

U Chelseaju stvari savršeno funkcionišu u posljednje vrijeme, a čini se da je Frank Lampard dosta pažnje posvetio disciplini u momčadi.

Plavci su u podmlađenom izdanju vezali šest pobjeda i trenutno su drugi na tabeli sa osam bodova zaostatka u odnosu na vodeći Chelsea, a dobro im ide i u Ligi prvaka. Sve u svemu, sezona obećava, a i talent kojim raspolaže londonski klub.

U međuvremenu društvenim mrežama kruži "cjenovnik", odnosno spisak kazni za određene prekršaje u Chelseaju.

Kazna za one koji zakasne na početak treninga iznosi čak 20 hiljada funti, a sa dvije i po hiljade funti kažnjavaju se igrači koji zakasne na okupljanje za utakmicu, trening ili tretman kod doktora.

Ukoliko mobitel nekome zazvoni na timskom okupljanju, bit će kažnjen sa hiljadu funti. Ukoliko se igrači ne vrate bez opravdanja s utakmice autobusom kluba, dobija dodatni pet hiljada funti kazne.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bolest ili povreda moraju se prijaviti najmanje sat prije treninga, u protivnom slijedi kazna od čak 10 hiljada funti.

Inače, novac od kazni troši se na neke momčadske aktivnosti ili se šalje u humanitarne svrhe.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi