Žestoko saopštenje Partizana: U Nišu se desila brutalna oružana pljačka!
FOTO: EPA

Novi poraz Beograđana danas od Radničkog

Žestoko saopštenje Partizana: U Nišu se desila brutalna oružana pljačka!

S. Mlaćo

Partizan je večeras poražen od Radničkog iz Niša 3:1. Domaći su pokazali mnogo više i ponovo savladali Beograđani koji su bili razočarani.

Ističu da su im presudile sudije, te da se ustvari radilo o brutalnoj pljački i da je sve bilo izrežirano.

Oglasili su saopštenjem koje će izazvati sigurno dosta bure u srbijanskoj sportskoj javnosti.

"Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovjek loših namjera. Čovjek poslan sa samo jednim zadatkom - uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvijezdu večeri.

Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vješto posmatrao svoj plijen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.

Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla.

Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vodstvu Partizana od 1:0, kao da želio da odbije bilo kakvu primisao savjesti i morala.

Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsajd poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani "Boki" večeras izvršio pokaznu vježbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije?

Pljačka je teško djelo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, djelo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u cjelini. Najoštrije zahtjevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedjelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brijega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba“, stoji u saopštenju FK Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi