15

Komentari (15)

vanja8
Dobro je ovo i za Drinu, kad sazre ove curice neka znaju kako se bori za klub, samo trpaj...hahahaha
Hellas
Ko jos gleda zenski fudbal 39:0, 50:0 100:0 nije ni bitno.
Vedad10
Kakvi kreten. Ne znam samo šta su samo pokušali da pokažu, moć, snagu? Tog kretena trenera treba odmah otpustiti! Kada su takva sila zašto se ne pokažu u Evropu kada izadju? Kakav supak moraš biti da bih ovako nešto uradio. **** off!!
Hasanaga
Dali bi oni isto uradili ili nebi ne treba u to ulaziti. Ali nije fer play toliko poniziti jednu ekipu koja je vec bila desetkovana, nema tu sportskog respekta, taj rezultat ih nece uzvisiti vec naprotiv sami sebe su ponizili.
Krosteutegurovic
Pa šts su trebale uraditi, ako nemaš ekipe onda se to fino preda, a ne očekivati da će te neko pustiti da dadneš koji gol. Za moj pojam, to je veliko nepoštovanje prema Sarajevu jer to je jedna ozbiljna ekipa a i prema samoj toj djeci što su izveli da igraju.
Dinaridi
Pa sto imate seniorski sastav ako nemate dovoljno seniorskih igracica, nek budu u pogonu omladinske selekcije dok se ne steknu uslovi za seniorsku ekipu. Ovakvih slucajeva u svakom sportu i uvijek prica kao pustamo djecu da igraju, razvijaju se i sticu iskustvo protiv starijih i onda svi redom nabijaju razliku na njima. Mislis da kao radis nesto dobro za njih, a stvaras kontra efekat i ubijas im samopouzdanje i volju za sportom jer te neko razbije 39-0, ma i da je 9-0 opet je uzasno na tu djecu.
Zeleni_zub
I kao daju priliku djeci da se razvijaju, OK... ali sta je sa drugom ekipom? Putujes u ****ni zvornik i tamo te doceka sedam curica koje ne znaju sutnut loptu. Kako te igracice da se razvijaju? Kako one da napreduju? I trebale su ubit brasno u djeci, ogadit im fudbal da vise nikad ne pomisle da tako smaraju starije i bolje igracice
Dinaridi
To je vec drugi dio problema zasto nema konkurentnih timova i kako to rijesiti...
mido1921
Da Samira ima i malo obraza bar bi izvela svoju juniorsku ekipu pa da cure stiču iskustvo. Ovo je kao kad bi recimo Zrinjski izveo najjači sastav protiv kadeta Radnika. Čovjek je sasvim u pravu za ovu izjavu. A ko i malo prati ženski fudbal zna da niti jedna cura koja ima talent ne može igrati za reprezentaciju ako ne potpiše za SFK-a.
Suad
Kao tim koji predstavlja Bosnu i Hercegovinu u međunarodnim takmičenjima i tim koji je mnogo toga uradio za popularizaciju ženskog fudbala u našoj državi, osjećamo potrebu i odgovornost da se oglasimo nakon današnje utakmice. Poštovanje prema našim protivnicama iskazujemo tako što ćemo u svakoj utakmici pružiti naš maksimum i uvijek tragati za golom više, jer smo sportistkinje koje žele svojim protivnicama pokazati najbolju verziju sebe kada izađu na teren. Svakodnevni naporan rad na trenzima želimo prenijeti na utakmice i neprestano se nadmetati kako bismo napredovale. Uprkos tome, SFK 2000 Sarajevo je mnogo puta prilagođavao svoj početni sastav, taktiku, strategiju i energiju u utakmicama sličnim današnjoj, kako se ne bi pravila antireklama za ovaj sport.
Suad
Tako je bilo i danas, gdje je naš tim nastupio u znatno mlađem sastavu, ne želeći se objektivno mnogo slabijim gošćama suprostaviti u punoj snazi. Međutim, današnji nastup Drine iz Zvornika protiv našeg kluba je upravo suprotno od riječi fair-play, takmičarskog duha i zdravog smisla sporta. Nepoštovanje prikazano od gostiju ne ide u prilog naporima za unaprijeđenje fudbala i osim nepoštovanja prema SFK 2000 Sarajevo kao klubu domaćinu, jednako je nepoštovanje prikazano prema ostalim učesnicama Premijer lige BiH za žene, organizatoru takmičenja i općenito sportu kojem se bavimo.
Zeleni_zub
Nisu trebale igrati ako zele da ih pustaju. Uvijek sam za to da se trpa koliko god moze
nedoni46
Kazu ove curice iz drine nisu trcale uopste, hodale sve vrijeme... Ako nes igrat lopte ima drugih poslova na svijetu
Zeleni_zub
Treba biti realan, kako ce biti zenski fudbalski klub u ovom naselju? 50.000 ljudi cijela opstina, a i to po popisu. Pola od toga u beogradu, nema tu kriticne mase za klub sporednog sporta. Rezultat je signal da trebaju ugasiti klub
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.