Zhang: Nema šanse da Icardi ode u Juventus

Predsjednik Intera o situaciji sa Argentincem

Zhang: Nema šanse da Icardi ode u Juventus

Telenovela sa Maurom Icardijem u glavnoj ulozi se nastavlja. Argentinac "zavlači" Inter oko produženja saradnje, ostao je bez kapitenske trake i odbio da putuje sa ekipom na susret Lige Evrope.

Navodno Argentinca savjetuje njegova supruga i menadžerica Wanda Nara, pa je i ona omražena među navijačima Intera.

Pojavile su se, prošle sedmice, špekulacije i da je Icardi već sve dogovorio sa Juventusom, te da bi put Torina mogao već ovogo ljeta. Jedna verzija govori i da su čelnici Intera saznali za to, pa su mu zato oduzeli kapitensku traku.

Predsjednik Intera Steven Zhang, međutim, insistira da nema šanse da Icardi pređe u Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U fudbalu ne možete reći da nikada nećete poslovati sa Juventusom... Ali u ovom konkretnom slučaju nema šanse da će Icardi otići u Juventus", izjavio je Zhang, pa dodao:

"Pregovaramo o produženju saradnje, ali naša filozofija je ta da je ekipa uvijek važnija od pojedinca... Naš ljetni prelazni rok će biti puno bolji od prošlog".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Patriot
Isto je govorio i predsjednik napoli-a za debelog da nece nikad u juventus, pa debeli ipak presao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi