Zidane brani Benezemu i poručuje: Sve je u redu, i ja sam to radio
FOTO - EPA

Zidane brani Benezemu i poručuje: Sve je u redu, i ja sam to radio

Adnan Beganović

Mnogo pažnje u svjetskim medijima izazvalo je Benzemino i Mendyjevo ogovoranje mladog saigrača Viniciusa Juniora.

Naime, na poluvremenu utakmice Lige prvaka između Borussije Moenchengladbach i Reala, Benzema i Mendy su ogovorali svog saigrača, a sve su to snimile kamere pa su se sasvim očekivano našli na udaru kritika.

Danas se po tom pitanju oglasio i trener Reala, Zinedine Zidane, koji je istakao da je svojevremeno i on nešto slično radio, no da je na kraju sve ostajalo na terenu.

"Ne mislim da će Viniciusa pogoditi kritike. Danas postoji mnogo kamera, više nego prije, ali sve ostaje na terenu. Uvijek je bilo tako. Nekad sam to radio, a takođe su me kritizirali", rekao je Zidane i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vinicius je mlad, u Madridu ima sadašnjost i budućnost. Vinicius dobro radi, vidim to. Ovo je dječak koji želi učiti, usavršavati se, a ovo je dobro za trenera i tim. Najvažnije je da je pitanje već riješeno, igrači su razgovarali međusobno. U redu je".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi