Zidane zabrinut: Ovo je frustrirajuće
FOTO: EPA

Nove glavobolje za Real

Zidane zabrinut: Ovo je frustrirajuće

H. Zilić

Real Madrid muku muči s povredama ove sezone.

Nove glavobolje Zidaneu zadala je povreda Danija Carvajala. Tek što se vratio na teren, defanzivac je obnovio povredu.

Carvajal će sigurno propustiti meč Lige prvaka protiv Atalante, a nakon sutrašnjih pregleda znat će se tačno koliko će pauzirati.

Zidane ne može da shvati probleme ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nevjerovatno koliko pehova i povreda imamo. To nekad ne mogu da shvatim. Zabrinut sam jer ovo sve izgleda frustrirajuće", rekao je trener Kraljeva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Nele.
Murinjo se onomad zalio na ljekare u Realu. Al Murinjo je i kuhare mijenjo u klubu pa bi mogo i Zidan razmislit o promjenama ljekara.
5 0
Gvardijan
A da mozda nije zbog lose fizicke pripreme a koje planira trener zajedno sa kondicionim trenerima a ne do ljekara?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi