Zidane i definitivno prekržio dvije velike zvijezde: Svi igraju, samo oni sjede

Real sve bliže tituli

Zidane i definitivno prekržio dvije velike zvijezde: Svi igraju, samo oni sjede

A. Čaušević

Zinedine Zidane kao i svaki trener ima običaj reći da računa na sve igrače, međutim u praksi to i nije baš tako. 

Marca piše kako je francuski stručnjak definitivno prekrižio dvojicu zvučnih imena koji od sljedeće sezone neće nastupati za Real Madrid. Potvrđeno je to na meču protiv Getafea.

S obzirom na novonastalu situaciju završnica sezone u Primeri se igra vrlo gustim rasporedom, dok Zidane daje priliku svim igračima, dvojica su konstantno na čekanju.

U 63. minuti utakmice protiv Getafea u igru su ušli Asensio i Rodrigo, poziconirani su na lijevo odnosno desno krilo te su Kraljvi zaigrali puno bolje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na tribinama stadiona Alfredo di Stefano ostali su Gareth Bale i James Rodriguez. Sjajni fudbaleri koji sada nisu ni prva alternativa za Zinedinea Zidanea.

Bale i James su nakon nastavka La Lige dobili po jednu šansu od prve minute, nisu je iskoristili i Zidane je već odlučio da više na njih ne računa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
@Salihović23 mars na spavanje
1 0
Salihović23
James ide, Bale bi isto trebo ići, al mu se ne ide, s obzirom koliko zarađuju (najplaceniji je igrač u Realu) I nije niko spreman da mu ponudi toliku platu haman
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi