Zidane: Igrali smo savršeno
Foto: EPA

Real slavio u Dortmundu

Zidane: Igrali smo savršeno

Real Madrid je u meču 2. kola grupne faze Lige prvaka uspio slaviti na gostovanju kod Borussije Dortmund.

Kraljevski klub je na Vestfalenu slavio rezultatom 3:1, a za golove su se pobrinuli Cristiano Ronaldo, koji je bio dvostruki strijelac, te Gareth Bale. 

Nakon utakmice Realov trener Zinedine Zidane nije skrivao zadovoljstvo. 

"Odigrali smo odličnu utakmicu. Osvojili smo tri boda i sada imamo šest. Pobijedili smo tim koji u skorije vrijeme nikada nismo dobili ovdje. Posebno sam sretan zbog Ronalda i Balea. Kada ih vidite kako igraju, to vas čini sretnim", kazao je Zidane.

Zidane kaže kako je prvo poluvrijeme bilo ključno.

"Igrali smo savršeno od početka do kraja. Prvo poluvrijeme je bilo ključno jer smo odirali spektakularno. Imali smo dosta šansi i sve u svemu ovo je odličan rezultat za nas, s obzirom gdje smo igrali", istakao je trener kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Real se nalazi u grupi H zajedno sa Borussijom, Tottenhamom i APOEL-om. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi