Zidane ih istovremeno poslao u svlačionici:  "Debeljuce" Hazard i Isco su hit

Daleko od idealne forme

Zidane ih istovremeno poslao u svlačionici: "Debeljuce" Hazard i Isco su hit

A. Čaušević

Real Madrid je sinoć ostvario veliku pobjedu u borbi za titulu prvaka Španije. S minimalnih 0:1 savladan je Espanyol.

Kraljevi su do pobjede došli poslije gola Casemira u finišu prvog poluvremena nakon magične asistencije Karima Benzeme.

Međutim, nije samo Benzemina magija o okoj se priča nakon utakmice u prijestolnici Katalonije, već fizički izgled Isca i Edena Hazarda.

Isco i Hazard su još daleko od optimalne fizičke spreme što je pokazala situacija iz 63. minute kada ih je Zidane Zidane istovremeno izveo iz igre.

Na fotografiji se može vidjeti da sluteći još uvijek imaju višak kilograma i njihovi stomaci su djelovali poprilično upadljivo, posebno se to odnosi na Isca.

Real Madrid je sinoćnjom pobjedom pobjegao Barceloni na +2 i u preostalih šest kola bit će veliki favorit za osvajanje šampionskog pehara.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
nema 15 dana ste pisali da je Hazard top fitt i nikad manje kila nije imao, pa vi sami sebe lazete
17 1
tbra
Gledaj Iskonje sto se zgembo
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti