Zidane: Sada je najlakše mene da krivite

Trener Reala

Zidane: Sada je najlakše mene da krivite

E. Škorić

Trener Real Madrida Zinedine Zidane govorio je o Luki Joviću.

Srbijanski napadač se vratio u Frankfurt i odmah u prvom povratničkom meču postigao dva gola za pobjedu Eintrachta nad Schalkeom.

Jović je u Realu ukupno dao dva gola, a evo za pola sata je isto toliko golova dao u dresu Eintrachta. Da li je možda dobio premalo prostora za igru?

"Da, uvijek je to moja krivica. Najlakše je uvijek trenera kriviti za sve. U Madridu je teško, bio sam i ja igrač. Ima momenata kada igrači uspiju da savladaju sve i ostanu ovde. Znaju šta sve mogu, ovo je Real, uvijek je teško. I imate momete kada igrač ode i pokaže šta može. To je slučaj sa Lukom. Mislim i dalje da je bila dobra stvar što smo ga doveli i sretan sam zbog njega, neka ovako jednog dana radi i u Realu. Ali igrati u Realu i van Reala nije isto. Luka ima budućnost i može to da pokaže u Madridu, isto je za svakoga. Ovde uvijek postoji jaka konkurencija, ali ne treba za to kriviti trenera", kaže francuski stručnjak, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sretan sam zbog njega, drago mi je zbog tih golova koje je postigao na povratku u Njemačku. Želim mu sve najbolje, kao i svim drugim igračma".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

payron
Koji ste vi amateri znas koja je razlika igrati u primeri i bundes ligi ko nebo I zemlja Jovic je igrac za Eintracht ne moze svak igrati za Los Blancose imali smo ko Jovic milion Soldado Npr Negredo itd pa su dobili sup kartu a ne Jovic
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi