Zidane: Joviću je bio potreban pogodak...

Prokomentarisao meč sa Leganesom

Zidane: Joviću je bio potreban pogodak...

S. Mlaćo

Real Madrid je sinoć savladao Leganes 5:0,  a prvijenac u dresu Reala upisao je Luka Jović.

Jović je na debitanski pogodak čekao tri mjeseca, ali i dočekao.

Sretan je bio i trener Kraljeva Zinedine Zidane.

"Sretan sam zbog Rodriga, kao i Jovića. Rodrigo ima zanimljivu ličnost i sve je bolji. Luka je sretan zbog pogotka, bio mu je potreban. Iako nema minutažu, jako je važno da ima učinak kada uđe sa klupe", kazao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kraljevi su nakon 11 kola na 2. poziciji u La Ligi sa 21 osvojenim bodom, odnosno bodom manje od vodeće Barcelone. U narednom kolu Kraljevi igraju protiv Real Betisa i to ponovo na Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi