Zidane: Juventus će uvijek biti u mom srcu

Sretan što je Stara dama osvojila novu titulu

Zidane: Juventus će uvijek biti u mom srcu

Endin Čaušević

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je da je sretan što je njegov nekadašnji klub Juventus ponovo osvojio titulu prvak Italije.

Juventus je tri kola prije kraja i teoretski osigurao odbranu naslova prvaka Italije. Svom nekadašnjem klubu čestitke je poslao i Zidane.

"Sretan sam što je Juve osvojio novi Scudetto jer je taj klub još uvijek u mom srcu. Uvijek ću navijati za Juventus", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener kraljevskog kluba nije želio potvrditi priče da bi u ljetnom prelaznom roku mogao kupovati u Juventusu jer je Real pokazao interes da u klub vrati nekadašnjeg napadača Alvara Moratu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti