Zidane mu razbio Audi, a on ga zamolio za - selfie
Foto: Ignacio Fernandez

Morao se pohvaliti prijateljima

Zidane mu razbio Audi, a on ga zamolio za - selfie

Ignacio Fernandez vozio je kroz Valdebebas prošle subote kada je doživio manju saobraćajnu nesreću.

Kod ulaska u kružni tok sa svojim Audijem A4 je želio propustiti vozilo ispred, ali nakon kočenja, drugi automobil ga je udario u stražnji dio njegovog.

I dok u takvim situacijama nastaje stres, nerijetko i koja ružna riječ, Fernandez se sabrao nakon što je po izlasku iz automobila vidio da ga je udario, ni manje ni više, nego Realov trener Zinedine Zidane.

"Čim sam ga ugledao, prepoznao sam ga i rekao mu: 'Volio bih da sam vas upoznao u drugim okolnostima, ali nije ni ovako loše", ispričao je Fernandez koji u Španiji posjeduje salon namještaja.

Naravno, nije propustio priliku ni da se fotografiše.

"Rekao sam mu da moramo napraviti 'selfie', jer u suprotnom mi ljudi neće vjerovati da me Zidane udario. Bio je ljubazan, skinuo je kapu i fotografisali smo se."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vrlo broz Fernandezu se javio Zidaneov predstavnik.

"Zahvalio mi se što je stvar brzo riješena i što nisam od Zidanea tražio usluge poput dobijanja Realovog dresa ili karata za neku njihovu utakmicu, jer je on u tim trenucima žurio na trening", dodao je.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
HAHAHAHA koji kraljevi! E ovo su lijepe vijesti za procitat, a ne uvijek neke negativne gluposti. Realno ovdje je moglo svega bit jer tko voli da mu se neko zabije u auto, al na kraju sve ispa savrseno za obojicu :D
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi