Zidane: Nisam se složio sa Ancelottijem, ne pričam o suđenju
Foto: EPA

Trener Reala negirao Ancelottijeve tvrdnje

Zidane: Nisam se složio sa Ancelottijem, ne pričam o suđenju

Zinedine Zidane je negirao tvrdnje Carla Ancelottija da se trener Reala složio sa njim po pitanju lošeg suđenja u sudaru Real Madrida i Bayerna.

Ancelotti je nakon utakmice zaključio da je video tehnologija uistinu potrebna, nakon što je Kassai Vidalu dodijelio nezasluženi crveni karton , ali je Zidane, na drugoj strani, odbio komentarisati odluke mađarskog sudije.

"Bilo je teško. Igrali smo protiv najbolje ekipe sa kojom smo se do sad susreli", rekao je Zidane nakon utakmice.

"Sudija? Razgovarao sam sa Ancelottijem, i to je to. Ja nikada ne raspravljam o sudijama. Sve je moguće. Razgovarali smo o drugim stvarima", dodao je trener Reala.

Osim suđenja Zidane je nakon prolaska u polufinale Lige prvaka govorio i o Cristianu Ronaldu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Zvižduci Ronaldu? Pokazao je da je uvijek tu u ključnim momentima. On pravi razliku." 

"On je uvijek tamo gdje treba biti. Poseban je, i sretni smo zbog njega, zbog ekipe i navijača koji su nam pomogli na Bernabeu", izjavio je za kraj Zinedine Zidane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi