Zidane ponovo sve iznenadio i poslao dvije zvijezde na tribine

Real igra pred svojim navijačima

Zidane ponovo sve iznenadio i poslao dvije zvijezde na tribine

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras igraju pred svojim navijačima protiv Club Bruggea utakmicu drugog kola grupne faze.

Real Madrid je u prvom kolu doživio težak poraz na gostovanju protiv PSG-a koji ih je savladao sa 3:0, dok je Club Brugge odigrao meč bez golova na svom terenu protiv Galatasarayja.

Jasno je da je kraljevski klub veliki favorit u večerašnjem okršaju i izabranici Zinedinea Zidanea sigurno će željeti ostvariti prvu pobjedu u novom izdanju Lige prvaka.

No, Zidane je uspio iznenaditi španski javnost nekoliko sati pred utakmicu. Francuski stručnjak objavio je spisak igrača na koje računa večeras, a na iznenađenje mnogih dvije zvijezde večeras nećemo gledati na Santiago Bernabeu.

Naime, Zidane je odlučio da večeras neće računati na Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza. Posebno iznenađenje je James za kojeg se vjerovalo da bi mu Zidane mogao pružiti šansu od prve minute.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, utakmica između Real Madrida i Club Bruggea igra se večeras od 18:55 sati.

Što se tiče meča na Bernabeu jasno je da je Real Madrid veliki favorit, ali iznenađuje što je kvota na pobjedu Kraljeva nešto veća nego što se očekivalo. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad
Za Real, kraljevski (naročito sudijski) klub, oduvijek su navijale uglavnom žene i pokoji muškarac, koji se u fubal razumije malo manje od spomenutih žena.
2 8
Mase007
Sta je iznenadio? Pa logika nece ici s najjacih 11, nakon teskih utakmica sa Sevillom i Atl.Madridom i plus toliko povredjenjih igraca koje je Real imao.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi