Zidane: Razočaran sam, izgubili smo dva boda

Zidane: Razočaran sam, izgubili smo dva boda

Edmir Škorić

Real Madrid je danas u gradskom derbiju remizirao protiv Atletica rezutlatom 1:1.

Vodio je Real s 1:0 do finiša meča, a onda je Antoine Griezmann pogodio za 1:1, ali kasnije je "legla" Realu pobjeda Malage nad Barcelonom.

"Pet minuta prije kraja ostali smo bez koncentracije. Ne mogu da kažem da je Atletico igrao dobro. Zaslužili smo više od boda", kazao je Zidane, dodavši:

"Nismo odigrali dobro posljednjih pet minuta, morali smo bolje da se branimo, nismo kontrolisali ništa, nije nam samo Griezmann pobjegao. Propustili smo dva boda i zato sam razočaran".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Obzirom da ni Barca nije iskoristila taj "kiks" Reala, Kraljevi i dalje imaju tri boda prednosti i utakmicu manje od Katalonaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi