Zidane zabrinuo navijače Reala: Imam ugovor, ali ko zna šta donosi budućnost

Jasno je da svi žele da ostane što duže

Zidane zabrinuo navijače Reala: Imam ugovor, ali ko zna šta donosi budućnost

Samir Mlaćo

Zinedine Zidane je pokazao svoje trenerske kvalitete.

Sa Realom je stigao do trofeja La Lige i zaradio sve pohvale navijača.

Istakao je da je to jedan od najboljih trenutaka u njegovoj kompletnoj karijeri, a na press konferenciji kada se sve smirilo govorio je i o svojoj budućnosti.

"Niko ne zna šta će se dogoditi. Imam ugovor, volim što sam ovdje, ali nikad ne znate što se u nogometu može dogoditi. Ovdje se stvari mijenjaju na dnevnoj bazi. Ne znate šta donosi budućnosti", kazao je legendarni Francuz i pomalo zabrinuo navijače Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da je Zidane omiljen u klubu pokazuje i izjava kapitena Ramosa koji je kazao da sve što Zidane dotakne i pretvori u zlato.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Šta je ovdje zabrinjavajuće, svako ce tako normalan reć pogotovo u ovoj situaciji s koronavirusom.
4 0
Shik
100× ide u Juve...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi