Iker Casillas se vraća u Real Madrid
Foto - EPA

Postaje savjetnik

Iker Casillas se vraća u Real Madrid

M. Šljivak

Čuveni golman Iker Casillas (39) vraća se u Real Madrid.

Legendarni čuvar mreže bio je prinuđen da se povuče iz fudbala 2019. godine nakon što je na treningu Porta doživio srčani udar.

Nakon što je proslavio novu titulu prvaka s ovim timom došlo je vrijeme za povratak u Španiji i Real Madrid, gdje je Casillas proveo gotovo kompletnu karijeru.

On je klub napustio 2015. godine i otišao je u Porto. Ipak, vratit će se ovog ljeta nakon pet godina i postat će savjetnik Florentina Pereza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Predsjednik Reala je pozvao Casillasa i ponudio mu je posao. Ovaj je pristao da se vrati i ovaj potez je obradovao sve navijače Kraljeva.

Casillas je od 1999. do 2015. godine odigrao čak 725 utakmica za Real i osvojio je apsolutno sve moguće trofeje u karijeri.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Smatrao sam ga legendom sad vidim da je obični idiot iz kluba ga otjerali ako psa lutalicu na ružan način a on ponovo se vraća tu
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi