Zidaneu je još samo ovo trebalo: Još jedan važan igrač se povrijedio pred meč protiv PSG-a
Zidane je ostao i bez Marcela pred meč sa Parižanima

Real će imati dosta problema, posebno u odbrani

Zidaneu je još samo ovo trebalo: Još jedan važan igrač se povrijedio pred meč protiv PSG-a

S. Pašalić

Real Madrid je u subotu na Santiago Bernabeu odigrao utakmicu La Lige protiv Levantea i slavio sa 3:2.

Ekipa Zinedinea Zidanea je već nakon prvog poluvremena vodila sa 3:0, a gosti su u nastavku uspjeli postići dva gola, ali na kraju nisu uspjeli osvojiti bod.

Tako je Real upisao drugu pobjedu u prvenstvu i nakon četiri kola ima 8 bodova, te se sada sprema za utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a koja ga čeka u srijedu na Parku Prinčeva.

Ipak, Zidane je pred ovaj težak meč dobio još loših vijesti s obzirom da je potvrđeno kako Marcelo neće moći igrati zbog povrede vrata.

Brazilac je zaradio povredu u prvom poluvremenu na utakmici protiv Levantea nakon što je poslije jednog pokušaja udarca na gol pao pravo na leđa, ali je ipak odigrao meč do kraja.

Tako se Marcelo pridružio Asensiju, Iscu i Luki Modriću na listi povrijeđenih igrača. Brahim Diaz i Fede Valverde također imaju jako male šanse da zaigraju protiv Parižana, a meč će također propustiti i kapiten Sergio Ramos te Nacho zbog suspenzije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

srcerukelopata
Zidane ce da dobije nogu do polusezone bas kao i Sarri i onda ce Zizou da ode u Juventus.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi