11

Komentari (11)

ubnt2
Sramota od ovakovog Napolija gubit...
King_Kenny
@ubnt2 ...sta fali Napoliju,ljudi se bore za titulu u Italiji vec nekoliko godina,mogu svakog pobijediti,pa zasto ne i Barcelonu...trebate vi navijaci Barcelone sto prije izbiti iz glave onu generaciju sa Xavijem,Iniestom,Messijem,Puyolom itd. i vratiti se u realnost...takvi igraci se u jednoj ekipi zadese jednom u historiji,to se vise ne moze ponoviti...sad ce godinama prolaziti desetine igraca fok se opet ne uklopi neka dobra generacija...tako je bilo i sa Milanom,Liverpoolom,Bayernom,a danas to prezivljavaju Barcelona,Manchester United,Arsenal...
ubnt2
@King_Kenny Čuj šta fali Napliju??? Pa Barca je za njih na terenu bila Bayern Minhen, jbt čuj šta im fali...Barcelona ih po igri raznijela, usrali ko čkepi zadnje i onda normala valjanje po terenu, izmjene, krv..A ovo što si napisao da se bore za titulu, a šta kao Barci cilj opstanak u ligi.Ovi se bore godinama da osvoje (tačnije 32 godine da osvoje ligu).Pa bolan da Barca postoji samo 32 godina imala bi bolju historiju od ovih, ako ćeš iskreno.POREDITI jedan klub koji nije maltene 35 godina i Barcu...MiSLIM sMIJEŠNO.
ubnt2
NIJE 35 GODINA OSVOJIO LIGU* ispravka
King_Kenny
@ubnt2 ...treba gledati kakvo je trenutno stanje,a ne proslost...a trenutno stanje je da je Barcelona daleko od borbe za titulu,ispala je i iz kupa i iz LP,dok su ovi jos uvijek u igri za trofeje.
ubnt2
@King_Kenny Ja nisam rekao da su oni kanta od ekipe, ne opasni jesu, dobri, brzi jesu...Ne kažem, ne bi bilo čudo da izbace Barcelonu ali ja samo govorim da Barcelon šanse a i da, ne znam jesi li gledao tekmu ali Barca stvarno za njih po igri bila Bog i batina.
user1614932756
A jel moguce da neki klub ovako propadne mama moja
Klicko
Dajte im konferencijsku ligu i ovo je jako za njih heheh
Malmi_Suomi
@Klicko brate jeli moguće da ova " odbrana Barse " proleti onako i Zielinski( ako sam napisao ispravno) ga zabi kao u igrici??
Ne mogu da vjerujem ali na žalost Barceloninim navijača ovo je propast ( sad za sad)
Klicko
@Malmi_Suomi brat moj prestali bit ozbiljan klub ima 5 godina
Viper20
Nema iznenadjenja znaci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.