20

Komentari (20)

F1F
@nakopitam NIŠTA nisam bio u toku sve to što si mi napisao ama BAŠ NIŠTA niti iskreno imam vremena da upratim. Nemam pojma brate moj šta , ko , gdje , koga ali .. vidim ZAVRRRZLAME i osjetim da nešto nije ok ali te psovke i to... NE PODRŽAVAM NI OD KOGA.
A što ja * pletem * po genocidašu @HamzaVojvoda ma još on nije dobio ni 14% što i šta će dobiti od ljudi gdje živi , samo SABUR.
A... Vi momci: neka polaHko, polako živ Vam svak.
Eto ispadoh MIROVNJAK Papa & Reis Kavazović tobejarabi ali ... Ne gomo čitati one psovke a svi ste ok momci , svak na svoj način.....
Neka ljubi Vas brat sarajevski .
Vozdra Vam braćo!!!
HamzaVojvoda
Joj stonte se plasim mrs idiotu sa ovakvim komentarima a nista ni s cim. Ti si ono glup da ne moze dalje
F1F
@HamzaVojvoda ooooo Vojvodo nadojio se ...... Osunećenih+ SARAJLIJA koji su potamanili VLAŠKE vojnike i znaš kako su STRAŠNI?? ko babe usrane eto dronjak hehehe hehehehe
rabodimis
Brate sa tvojim karakterom imamo se cemu nadat, svako dobro i da nam doneses mnogo radosti u buducnosti.. U svakom klubu si profesionalno i dobro odradjivao svoj posao tako da vjerujem da si pojacanje a ne prinova..
789012455
denimen9
DadoSa
Sada Allah, a kada si po Banja Luci pjevao Bože pravde i ljubio zastavu RS-a druga je prica bila...
zilan66
To isto si rekao kad si otisao u borac samo sto nisi allaha spomenuo,i ljubio grb borca, kako svi pricaju ofucane price.
hamdi kurtes
Još jedan lažni "taliban" .
FahroKonjHodzic
sarajvo ce dobit i novog trenera klub ce vodit u drugoj polovici sezone mijodrag jesic mrtav coek u mrtvom klubu
user1656963256
Zivi mrtvaci Ce te ****ti
veliki73
Hhahahaha nije tebi poznat ISTOK, kad ti pocnu redom zenu i djecu, i babicu koja te porodila, ima da se izgubiš i sam sebi ga zabiješ
Jasa
Znaci nije dobar ni on.Ti si covjece bolestan,ti vuse mrzis Sarajevo nego sto ga volis.Jedva cekas da se desi nesto ruzno da krotikujes.Rodjeni kontras.A sta ako momak bude igrao super.Sta onda?Kako ces se ponasati,hices li mu dati podrsku ili ces da sutis.
Starigrad01
Tako je Mumine.Da ti dragi Gospodar da Nafaku i svaki Hajr,inšaAllah i da ostaviš srce na terenu igrajući za naš Bordo klub,naš Ponos,
F1F
zilan66
Upitaj ga gdje je ferhadija u b.luci,rece nisam imao vremena otici stalno sam bio na treninzima i kafanama.
F1F
@zilan66 ako je tako .. njegov problem oko.. Svak " za se travu pase", vozdra!
Starigrad01
Svi smo mi griješili više manje.Važno je doći Tobe.A to se desi Insanu, kad Dragi Gospodar pogleda na njeg To se desilo i našem Almedinu.
F1F
Nemoj da te fatamo po kafanama!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.