Zinedine Zidane iznenadio igrače Real Madrida nakon pobjede protiv Osasune

Dobili dva dana odmora

Zinedine Zidane iznenadio igrače Real Madrida nakon pobjede protiv Osasune

Endin Čaušević

Real Madrid jučer je u gostima pobijedio Osasunu sa 4:1 u meču 23. kola La Lige.

Kraljevski klub je ostao na prvom mjestu sa tri boda više od Barcelone koja je slavila u gostima protiv Betisa (2:3). Real Madrid je gubio od Osasune sa 1:0, ali su Kraljevi sjajnim preokretom došli do ubjedljive pobjede.

Zinedine Zidane je bio itekako zadovoljan predstavom svojih igrača u Pamploni i odlučio ih je nagraditi. Ugledna Marca prenosi da je Zidane iznenadio svoje igrače kada im je rekao da imaju dva dana odmora.

To je iznenadilo navijače nakon što je Real sredinom sedmice ispao iz Kupa Kralja. No, očito je da Zidane ne želi lošu atmosferu u ekipi, te je igračima dao dva dana odmora kako bi se što bolje odmorili pred naredne mečeve u La Ligi i Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrači Reala naredni trening će odraditi u srijedu u 11 sati, a u nedjelju igraju meč 24. kola La Lige protiv Celte Vigo na svom terenu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti