6

Komentari (6)

Klicko
Koeman je slobodan!
Butters
United je u subotu poražen u gostima od Watforda sa 3:1 i to je bila kap koja je prelila čašu kod čelnika kluba s Old Trafforda. Zar nije bilo 4:1 moj novinaru?
denimen9
Manchester treba da se drži "United Way" strategije, i da im trener ponovo bude neko ko je dio kluba vec. To im je prolazilo prije 60, 40, i 20 godina, i vjerujem da ce opet. Roy Keane, Rio Ferdinand, neko od tih likova treba da se okuša, dobar je i Solša' bio but. Rooney je vec trener itd..
Malmi_Suomi
@denimen9 ima smisla to što pišeš. Ima starih igrača koji mogu da prezmu United.
Zizu cijeli život živi na JUGU i ne bi on mogao podnijeti britansko vrijeme / kiša/ nema sunca.
Śmeker007
Pa bukvalno 330 dana kiša :D
denimen9
Ma pogledao onaj dokumentarac "The United Way" - ljudi objasnili tradiciju i način na koji Utd funkcioniše vec 100 godina. Filozofija je posebna, baš kao što Bayern ima svoju, Barcelona svoju itd...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.