Zinedine Zidane 'prelomio' o Luki Joviću

Trener Real Madrida ima jasan stav

Zinedine Zidane 'prelomio' o Luki Joviću

M. Šljivak

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane konačno je stao na kraj svim medijskim nagađanjima o sudbini srbijanskog fudbalera Luke Jovića.

Mladi fudbaler se nije proslavio ove sezone u dresu Kraljeva. Malo je igrao, nije bio u formi, a zatim su došli problemi van terena koji su uzrokovali dosta kritika na račun 22-godišnjaka iz Bijeljine.

Sada je Jović ponovo van ekipe i to nakon što mu je prijatelj bio pozitivan na koronavirus i on neće igrati sutra protiv Alavesa.

"Ne želimo suviše rizikovati i Jović nije s nama danas. Nadam se da će se vratiti brzo", rekao je Zidane, a na pitanje o medijskim natpisima da Jović odlazi je rekao:

"Jović je veoma dobar i računamo na njega i naredne sezone", istakao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jović se povezivao s brojnim klubovima tokom ljeta. Ipak, ostaje nam da vidimo hoće li se obistiniti Zidaneove riječi ili će se u narednom periodu nešto promijeniti.

Kladite se u Mozzartu na meč Real Madrid - Alaves. Opkladu ostavite OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.