Dvojica igrača Real Madrida nisu željela doći na stadion jer i VIP loži bio Zidane

Nisu u dobrim odnosima

Dvojica igrača Real Madrida nisu željela doći na stadion jer i VIP loži bio Zidane

E. Čaušević

Real Madrid u nedjelju je na svom terenu pobijedio Celtu Vigo sa 5:2 u okviru četvrtog kola španske La Lige.

Kraljevski klub je nakon više od godinu dana konačno odigrao utakmicu na Santiago Bernabeu, ali u prvom poluvremenu nisu baš blistali jer je Celta vodila sa 2:1.

Međutim, u drugom dijelu utakmice Real je uspio da dođe do preokreta i na kraju slavi sa 5:2.

Na tribinama je bilo i nekoliko poznatih ličnosti, a mnogi su se iznenadili kada su u VIP loži vidjeli Zinedinea Zidanea koji je na kraju prošle sezone napustio trenersku klubu ovog kluba.

Zidane je pokazao još jednom koliko mu znači Real Madrid i odlučio je da pruži podršku svojoj dojučerašnjoj ekipi u okršaju protiv Celte.

Međutim, pojedinim igračima se nije svidjelo što je Zidane došao na stadion i zbog toga su oni odlučili da će utakmicu gledati iz svog doma.

Madridski AS objavio je da je većina igrača koji su trenutno povrijeđeni bila na stadionu u VIP ložama, ali da tu jedino nije bilo Garetha Balea i Luke Jovića koji su ranije najavili svoj dolazak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, AS je objavio da Bale i Jović nisu željeli da dođu na stadion kada su čuli da će tu biti Zidane jer nisu željeli da se sretnu sa svojim bivšim trenerom.

Oni sa Zidaneom nisu ostali u najboljim odnosima jer se nisu naigrali u dresu kraljevskog kluba dok je francuski stručnjak bio na klupi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dinass
Sta ima Jovic bit ljut na nekoga,nije zasluzio po kvalitetu da moze doci u tu lozu.Treba ljubit sve u Madridu od cistacice do predsjednika u dupe od srece sto je tu.
14 0
denimen9
Šuplja, Bernabeu ima 25 VIP loža.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti