Pravi influenser: Poznato koliko Zidane zaradi od samo jedne sponzorske objave na Instagramu

Koristi svoju popularnost

Pravi influenser: Poznato koliko Zidane zaradi od samo jedne sponzorske objave na Instagramu

E. Čaušević

Zinedine Zidane je sigurno jedna od omiljenih ličnosti u svijetu fudbala, a mnogi ga pamte po nevjerovatnim potezima i golovima.

Zidane je imao itekako uspješnu igračku karijeru, a tako je nastavio i u trenerskom poslu. S Real Madridom je osvojio skoro sve što se mogao i ušao je u historiji kao trener koji je s Realom tri puta zaredom osvajao Ligu prvaka.

Iako je karijeru završio prije 15 godina Zidane je i dalje itekako popularan u cijelom svijetu. To najbolje pokazuje činjenica da i danas zarađuje ogroman novac od sponzorskih ugovora.

Ugledna Marca objavila je danas da su saznali koliko Zidane zarađuje od jedne sponzorske objave na Instagramu.

On na ovoj društvenoj mreži ima čak 27.8 miliona pratitelja i miljama daleko je u odnosu na ostale trenere poput Andree Pirla, Pepa Guardiole i Diega Simeonea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Marca je otkrila da Zidane zaradi čak 200.000 eura samo što u svojoj objavi spomene ime nekog brenda.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFzw2XrDRno/[/instagram]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi