Ziyech odbio tim iz Premier lige, jer želi u samo jedan klub

Sjajni Marokanac je na radaru najvećih klubova

Ziyech odbio tim iz Premier lige, jer želi u samo jedan klub

S. Grebović

Ekipa Ajaxa ove je sezone zadivila fudbalsku Evropu, ali i svijet plasmanom u polufinale Lige prvaka.

Ajax je oduševio fudbalsku Evropu ove sezone, plasmanom u polufinale Lige prvaka i to preko Reala i Juventusa, a na dobrom putu su da izbore i finale, jer su u prvom meču savladali Tottanham sa 1:0.

Jedan od glavnih kotačića u igri trenera Ten Haga je Hakim Ziyech, koji je skrenuo pažnju na sebe svih evropskih velikana.

Prema pisanju medija na Otoku upravo je Tottanham htio da ga vidi u svojim redovima, ali je Marokanac odbio da se preseli u Premijer ligu, jer je njegova dječačka želja da obuče dres minhenskog Bayerna.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Bavarci su pokazali interesovanje za sjajnog ofanzivnog vezistu Kopljanika, ali još uvijek nisu poslali zvaničnu ponudu u Amsterdam, što Ziyech očigledno, željno očekuje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi