Ziyech sasvim iskren: Ne ljubim grb i nisam čovjek koji je vezan za klub...
Foto - EPA

Marokanac iskren

Ziyech sasvim iskren: Ne ljubim grb i nisam čovjek koji je vezan za klub...

M. Šljivak

Hakim Ziyech od naredne sezone će nositi dres Chelseaja.

Sjajni marokanski fudbaler dogovorio je transfer iz Ajaxa vrijedan 40 miliona eura, te ćemo ga od naredne sezone gledati u Premier ligi.

Iako tvrdi da se ne veže lako za klub, priznaje da će mu Ajax ostati u posebnom sjećanju.

"Nisam čovjek koji je vezan za jedan klub. Ne ljubim grb kluba i takve stvari. Ne volim to, ali moram priznat da će Ajax imati posebno mjesto u mom srcu. To je postao moj klub", rekao je Ziyech.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Marokanac je u Ajax stigao 2016. godine iz Twentea. Karijeru je počeo u Heerneveenu kojeg je napustio prije osam godina.

Ziyech je u dresu Kopljanika iz Amstedama odigrao ukupno 165 utakmica i postigao je 48 pogodaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi