Još dvije zvijezde iz Chelseaja idu put Saudijske Arabije, Ziyech se pridružuje Ronaldu

Tvrdi Fabrizio Romano

Još dvije zvijezde iz Chelseaja idu put Saudijske Arabije, Ziyech se pridružuje Ronaldu

Esmer Oštraković

Kako stvari stoje veliki broj aktuelnih fudbalera Chelseaja svoju karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, a to itekako odgovara upravi ovog kluba.

Naime, jasno je da klubovi iz ove zemlje debelo preplaćuju igrače kako bi ih doveli u svoje redove, a mnogi igrači Chelseaja su im interesantni.

Nakon što je Kante sve dogovorio oko prelaska u ovu zemlju, još dva igrača su na pragu transfera u Saudijsku Arabiju.

Kako javlja Fabrizio Romano, Al Nassr i Hakim Ziyech su praktično na pragu dogovora kada je riječ o ličnim uslovima.

Radi se na posljednjim detaljima ugovora, a sada Chelsea očekuje zvaničnu ponudu za svog trenutnog fudbalera koji će biti igrač koji će se pridružiti Cristianu Ronaldu.

Oglasi

Ali, nije Ziyech jedini fudbaler koji bi u ovoj sedmici trebao svoju karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Kako prenosi isti izvor, poznati specijalista za transfere Fabrizio Romano i Kalidou Koulibaly će London zabijeniti Saudijskom Arabijom.

Naime, u Chelseaju se nadaju da će Koulibaly prihvatiti ponudu koju ima iz AL Hilala, a po kojoj bi dobio ugovor do 2026. godine.

Navodno i ovaj transfer se završava jako brzo, baš kao i onaj Ziyecha u Al Nassr.

U posljednje vrijeme se mnogo špekuliše i o odlasku Aubameyanga iz Chelseaja, a navodno bi i on mogao put Saudijske Arabije.

Top Komentari

Arnel925
Za 5 godina svi najbolji igrati u Saudijskoj Arabiji. Dok će ovi sto dobijaju male prosječne plate igrati u Evropi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi